SVE BI DA UNOVČI! Milica Dabović na meti kritika: Ne prodaje samo fotke svog GOLOG TELA, već je i ovako navukla HEJTERE (FOTO)


Komentari se nižu.


Bivša koškarkašica Milica Dabović našla je nekoliko načina da dodatno zaradi, pa je pored profila na mrež za odrasle, rešila da prodaje polovnu odeću i obuću.

Milica je na svoj Instagram objavila nekoliko fotografija nošene obuće, a pratioci smatraju da nije u redu da je prodaje u ovakvom stanju.

Ove fotografije su počele da se dele mrežama i ljudi se pitaju isto: “Ko bi ovo uopšte kupio?” Ipak, bilo je i onih kojima ništa nije smetalo i smatraju da je u redu da Milica ovako zarađuje.

Podsetimo, Milica Dabović je pre nekoliko dana otkrila da je otvorila profil na platformi gde se prodaju intimne fotografije.

“Otvorila sam zbog opklade sa drugaricom, ali i zato što su mi mnogi pisali na društvenim mrežama da žele da me vide na tom sajtu. Drugarica i ja smo se kladile da za 48 sati mogu da sakupim 1.000 pratilaca. Rekla sam joj da je to nemoguće, a ona je bila sigurna u uspeh”, istakla je Dabovićeva.

Kurir.rs