SVE GLUME? Zadrugar BRUTALNO RASKRINKAO Staniju i Kristijana: KR*SAĆE SE U RIJALITIJU NA SVAKOM ĆOŠKU?


Bez dlake na jeziku…


Rijaliti zvezda, Lepi Mića, sa najvećim iskustvom u ovom televizijskom formatu ušla je u “Zadrugu 4”. Bez dlake na jeziku je prokomentarisao takmičare ove sezone, pa pomenuo Staniju Dobrojević i Kristijana Golubovića, te i njihov sukob pred sam početak rijalitija.

– Mislim da su uvrede koje su pale između njih vrlo teške, obostrano. I ne znam šta se desilo između nekadašnjih prijatelja, nije mi jasno. U suštini, oni su odlični rijaliti igrači, a samim tim i rijaliti glumci. Nisu me ubedili da je to ozbiljna svađa, tako da smatram da sve ovo rade zbog šoua. – rekao je Lepi Mića, pa dodao:

 

Lepi Mića

Lepi Mića
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ne znam da li će rešiti taj konflikt, između sebe u rijalitiju, može se desiti i da se kr*snu. Kada su ih osuđivali da se muvaju, a on je oženjen, oni su se pravdali da se samo igraju. Ko će sada njima da poveruje da se opet ne igraju. To je za njih sve igra i oni su odlični glumci. Posle ćete videti šta će biti na svakom ćošku. – dodao je Mića, pa se osvrnuo na pominjanje supruge Kristijana Golubovića od strane Dobrojevićeve:

https://www.instagram.com/p/CEz5s4FBBTY/?utm_source=ig_embed

–  E, to mislim da je vrlo ružno pominjati bilo koju osobu, pogotovo u kontekstu sa njih dvoje. Ne bi trebalo to da rade, to nije u redu. Ona nije učesnik rijalitija i nema veze sa tim. Stanija i Kristijan treba da iznesu pravu istinu i na konto izlaganja mi imamo pravo da verujemo kome god hoćemo. Neću stati ni na čiju stranu, staću na stranu istine i pravde. Ko god da mene bude uverio da je u pravu, podržaću ga, nebitno ko je, da l’ on ili ona – rekao je rijaliti učesnik.

Izvor: srbijadanas.com