SVE JE ISPLIVALO NA VIDELO: Dragana i Edis RASKIDAJU čim izađu iz RIJALITIJA?! OVO je razlog?!


Ovo niko nije očekivao!


U emisiji “Gledanje snimaka” zadrugari su prvo odgledali klip, u kojem Marija Kulić i Zorica Marković ogovaraju odnos ljubavnog para Edisa Fetića i Draganu Mitar, kada su tvrdile da Fetić nikada neće Mitrovoj oprostiti Vladimira Tomovića, sa kojim je Dragana bila izuzetno prisna na početku rijalitija, te da Dragana neće biti sa Fetićem u vezi kada sazna da je ostao bez novca.

– Smešno mi je što dve stare žene ogovaraju, o deci ne želim da pričam, tako me je savetovao i advokat. Ako imate nešto, recite mi u lice, ne iza leđa. Hvala Bogu da ću deci da dam sve, sposoban sam, jednom sam stvorio, stvoriću opet. a vi što bijete moje brige, to je vaš problem. Kada je bilo kakava priča između nas dvoje krenula, nikada me nije pitala čime se bavim. Radi se o tome da je ona imala novac od bivšeg muža, ona je sve to ostavila. Iako izgleda kao da je sponzoruša, ona to nije – rekao je Edo.

Dragane je prokomentarisala priče da voli isključivo situirane muškarce, kao i da joj smetaju deca trenutnog dečka.

– Meni je muž prethodne godine kupio za rođendan skupoceni automobil, pa sam bila sa jednim običnim Pavlom. Naravno da volim da je sve lepo oko mene, da ima dobar auto, ko kaže da ne voli, laže. Ne obazirem se na komentare, ja sam u prethodnom braku živela sa muževljevom decom. Ako se mi volimo, ja ću prihvatiti njegovu decu i on će moju, to je normalno. Na sve ostale komentare, nemam komentar – govorila je Dragana.

– Svi dobro znaju da Dragana voli da joj muškarac bude finansijski situiran. Naravno da će Dragana da šutne Eda čim izađe iz rijalitija. Sve što im ne odgovara, ne tiče ih se i ne komentarišu – reka je Marija.

Evo kako je to izgledalo.