“SVE MU SE VIŠE SVIĐAJU OD MILICE” Veselinovićeva na udaru komentara! Kada je čula OVO, pobesnela je


Sve imaju više šanse od nje!


Tokom nominacija u Beloj kući kada su zadrugari birali između Anite Stanojlović i Marka Markovića, mnogi učesnici su komentarisali Markov “kokošinjac”.

Sledeći je nominovao Bilal Brajlović koji je ponizio jednu od devaka koja je priznala svoja osećanja Marku,a to je Milica Veselinović:

– Marko je lep momak, ona lepa devojka. Marko pametan, ona glupa. Ja sam mu rekao da će shvatiti da od toga nema ništa, možda je zbog tih prepiski koje su napolju isplivale. Druga stvar, što se tiče Marka, tu je bilo mnogo automobila, imamo druge automobile, Pasat, Audi, Pežo, nije mi jasno da ih ne probvoza, bar jedan. Nije mi jasno da li je do Abarta, koji mkžda očekuje, ja to ne znam. Možda mu sve ovo godi, mislim da ti se ostale devojke sviđaju mnogo više nego Milica, ali da ti ona kao osoba odgvara, to je moje mišljenje. Milica je rekla da će biti mnogo pametnija ove sezone, a meni stalno pominje majku. Znaš sa kim si bila pre ovoga, spavala si sa njim dva puta, odmah si dala – rekao je Bilal.

Anita Stanojlović

Anita Stanojlović
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Dečko, ti si prvo veče dobio salatu, nećemo dalje govoriti. Sve što pričaš, pričaj kući kod svoje majke, ovde se zna ko si i šta si. Ja nisam imala ništa sa tim dečkom, ja se nisam ni poljubila sa tim dečkom. Rekla bih, nema problem sa tim – kazala je Milica.

– Sada pokazuješ kakva je nova Milica, za koju govoriš da je bolja u odnosu na prošlu sezonu. Rekla je i Anita da zna neke informacije o tom dečku i tebi – rekao je Bilal.

Zadruga 6

Zadruga 6
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Mi smo se upoznali ispred zgrade Pinka, otišli smo kasnije do restorana brze hrane, to je sve. Bilal sve vreme to potencira, a on nije i učesnik. Ako se pojave neki dokazi, neka to neko objavi – kazala je Milica.

– Ne znam zašto si mi onda govorila tokom karantina da to ovde ne spominje. A što se tiče nominacija. Nominujem Anitu, biti majka je lepa stvar, ali onda treba da gledaš da ne ideš s kur*a na ku*ac – kazao je Bilal.

Izvor: srbijadanas.com