“SVE NA NJOJ KOŠTA 100 EVRA SA SVE ORGANIMA! I DALJE JE NAKAZA!” Žestok obračun Tare i Marijane zbog Mateje


Žestoka pljuvačina!


U toku emisije “Gledanje snimaka” Milanom Miloševićem, zadrugari su pogledali video Mateje Matijevića sa žurke koja je bila pre par dana, gde je bio jako blizak sa Marijanom Zonjić. Voditelj je dao reč Marijani Zonjić.

– Moram da objasnim. Mića je rekao da nas dvoje treba da se smuvamo, on je pokušao da me uhvati za du*e, ja sam mu lupila šamar – rekla je Marijana.

– Negde mi je prirodno da imaju takav odnos – započela je Tara.

– Tek ćemo da imamo odnos – nasmejala se Marijana.

Tara Simov

Tara Simov
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Treba da se zabrinem kao sada, pa ja sam i pre neki znala ko je tebi sledeća meta – govorila je Tara.

– Ja nju nisam gotivila naročito ne posle diskvalifikacije, kad je ušla ovde bila sam korektna, jer je ona takva bila prema meni. Tvoj drug je meni pisao i zamolio za pomoć kada ti je bila potrebna. Od odnosa tvog sa Ša mi nisi simpatična, jer sam ja upoznala Ivanu i meni je cela ta priča bila odvratna – govorila je Marijana.

– Što se tiče Marijane, imale smo konfikte, zvala sam te “beti špageti”, realno i dalje ti je kosa odvratna, mogla si za dve godine da nađeš frizera, smešna si – govorila je Tara.

Marijana Zonjić

Marijana Zonjić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Srele smo se na jednom splavu, prošla sam pored nje nisam ni htela da joj se javim. Mislim da je imala vremena i para da napravi nešto od sebe i dalje izgleda kao da sve zajedno na njoj košta 100e sa sve organima. I dalje je nakaza. Kad sam ulazila svima sam se lepo javila, nisam htela da ratujem i ako to umem. Ja sam dovoljno loših stvari uradila da ne moram da koristi ništa za neki opstanak u rijalitiju. Primetila sam da se nešto udaljila od mene – nastaviloa je Tara.

– To si istripovala, takva sam danima nevezano za tebe, imaš neke bolesne tripove i umišljaš stvari koje ne postoje – dobacila je Marijana.

Marijana Zonjić, Tara Simov

Marijana Zonjić, Tara Simov
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Aman hoćeš li me pustiti da govorim, dosadna si, Svađu nećeš dobiti. Ja sam je čak i na žurki pitala da li da se pomerim ako želi da ga muva, ona se nasmejala i kao Bože svašta. Mislim da je ona zapravo pokušala da mi namesti neku zvečku, jer je otišla da priča Dinu gluposti. Bilo mi je krivo jer smo bile okej posle svega. Kuka da nema drugarice, ja joj pružim ruku prijateljstva i ona eto kako se ponaša. Sama je kriva za sve što joj se dešava. Svakako mi je neprirodno da neko ko je okej sa mojim bivšim dečkom ja budem prijatelj, ali mogle smo da budemo okej. Ona je pokazala da nije drug i to je to – izjavila je Tara.

– Ja sam se sprdao samo, ne sećam se ovoga. Rekao sam joj da me ne udara u glavu, ne volim to – rekao je Mateja.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Izvor: srbijadanas.com