SVE PORUKE I POZIVI OBELODANJENI – Car NAJSTRAŠNIJE PONIZIO Dalilu, ona ga nazvala PSIHOPATOM, pa iznela DOKAZE


Bukti rat bivših!


Dalila Dragojević optužila je bivšeg dečka Filipa Cara da je maltretira i psihički zlostavlja porukama i pozivima kada god malo više popije, pa je iznela niz dokaza u vidu prepiski i listinga poziva za koje tvrdi da je upravo on, iako je na pozivima pozivalac nepoznat, ali kada su poruke u pitanju, ovaj broj je Dalili upisan kao “Filip ološ”.

Odmah potom se oglasio i Filip koji je na prvu loptu negirao da ju je zvao, pa joj zapretio.

Dalila nakon što je iznela sve dokaze napisala je da nije želela da sve to izađe u javnost, ali je bila primorana, pa pozvala Filipa da i on iznese šta ima i čime joj preti:

– Nisam ovo zaista želela da uradim, ali ne mogu svako jutro da dobijam stotinu poziva! Mislila sam da će stati i da će imati meru, s obzirom da je nazvao jer je kao zabrinut “šta se to dešava u mojoj vezi u kojoj sam bila u to vreme”, jer eto, igrom slučaja on je saznao kako je meni loše i kako se meni dešavaju ružne stvari, pa da on mene posavetuje kao “prijatelj”. prosvetli ili šta već… Takođe, imam taj celi razgovor, ponavljam jer nisam budala, i znam sa kim imam posla. Bože, baci ciglu i budi precizan. Ne ćutim više nikome niti želim da prikrivam njegove smećarske poteze, a sada neka izvoli i neka kači sve što ima, istine se nikada nisam plašila, kao ni debila od 130-140-150 kilograma – napisala je Dalila.

Filip je nakon svoje objave izbrisao story, pa okačio da su ljudi koji mu pišu u pravu, te da neće da se peca na Daliline “provokacije”.

– U pravu ste… na takve fore sam i tamo padao i kiksao, neću više dati ni ovima unutra, a ni ovima napolju da preko mene ostvaruju željeni cilj, pobegao glavom bez obzira od takvih da bih im sada davao na važnosti. Možemo da udarimo jako, ali sramota je stvarno sa takvima, stvarno niske lige.Real Madrid nikada nije igrao utakmicu sa petoligašem, mada je znao da trenira sa njima kada nema sa kim – poentirao je Car.

Sve prepiske i listu poziva i dokaze koje su izneli Car i dalila u njihovom ratu koji je očigledno tek počeo da se zahuhtava, pogledajte ispod ovog teksta.

Izvor: srbijadanas.com