SVE SMO VAS LAGALI: Šokantno PRIZNANJE Lune i Slobe – zadrugari ZANEMELI! (VIDEO)

Ovome se niko nije nadao.

Danas su Sloba Radanović i Luna Đogani, zajedno sa Sanjom Stanković i Borom Santanom pričali o svakakvim temama, i između ostalog o svojoj vezi. Blogerka je rekla kako je u svoju odluku da uđe u rijaliti program “Zadruga” bila sigurna tek onda kada je čula da će i pevač ući.

Ispričala je da je tada mislila kako nema šanse da se zaljubi pred kamerama, a sada se toga samo priseća. Njih dvoje su se zajedno setili i svojih prvih dana u “Zadruzi”, kada su krili od drugih cimera svoja osećanja i emocije, i kada su lagali cimere ali i ostale zadrugare da među njima ne postoji ništa.

– Mi smo tri nedelje pričali kada smo se muvali, a niko od vas nije čuo, a pričali smo sve i svašta. Čitali smo jedno – drugom sa usana – zajedno su pričali Luna i Sloba.

Radanović je naglasio kako je svoje emocije pre svega najviše skrivao on i da je razlog tome bio što ga je napolju u tom trenutku čekala supruga.

– Ja ne mogu da verujem sam sebi u tom trenutku šta pričam za stolom. Kažem nešto tamo kada me podignu novinari i pitam sebe da li sam normalan i šta sam sada rekao – prisetio se Sloba dana kada je skrivao svoju romansu sa Lunom.