“SVE SU ISFOTOŠOPIRANE SLIKE, UŽIVO STVARNO UŽASNO IZGLEDAJU!” Dalila objavila sliku u kupaćem, komentari pljušte


“Još se ponašaju kao da su osvojile Nobelovu nagradu.”


Bivša učesnica Zadruge, Dalila Dragojević otišla je u Budvu na more sa najboljom prijateljicom iz rijalitija Marijanom Zonjić sa kojom se često druži.

Dragojevićka je objavila fotografiju sa plaže, a svima je upalo u oko da bivši zadrugar i dobar prijatelj Filipa Cara njoj lajkuje fotografije.

Dalila je objavila na svom Instagramu kako uživa na plaži, a komentari su se samo nizali, te je ova fotografija objavljena i na fan grupama.

Jedan od komentara bio je vezan i za izgled Dragojevićke i Zonjićke koje su sudeći po slikama nabacile koji kilogram, a sada su optužene i da se fotošopiraju, uz opasku da uživo ne izgledaju baš lepo:

– Moja drugarica je videla Marijanu i Dalilu u centru grada pre par meseci i ne liče ni nalik na ove fotošopirane slike! Uživo stvarno užasno izgledaju. Još se ponašaju kao da su osvojile Nobelovu nagradu. Ne samo one, nego generalno svi iz Zadruge se ponašaju kao da su napravili neko dobro delo, a zapravo su obični prosjaci koji ne vrede dinara zajedno – glasio je jedan od mnogih komentara.

Izvor: srbijadanas.com