“Sve tvoje devojke se LOŽE NA MENE” Anđelo srozao Ša, udario mu na KOMPLEKSE – ušli u žestok okršaj, pljušte prozivke


Netrpeljivost između ova dva zadrugara je dostigla vrhunac.


Tokom emisije “Pitanja novinara” došlo je do sukoba između Anđela Rankovića i Nenada Aleksića Ša. Među njima netrpeljivost vlada već par godina unazad.

Ša je ljubomorisao na Anđelov odnos sa njegovim bivšim devojkama, a onda mu je Ranković zadao završni udarac. On mu je udario na komplekse i istakao da se sve reperove devojke lože na njega.

Nenad Aleksić Ša, Anđelo Ranković

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Ja Anđela nisam spominjao u životu, u njemu je problem, on se itekako smeje tuđim devojkama, samo čeka da je ukrade. Ti radiš profi ovaj rijaliti, sve si smislio. Kakvo mišljenje imaju ovi ljudi prema tebi, sigurno ne lepo. Sa mnom ne možeš kao što možeš sa drugima, plakao si za Dalilom kao p**kica. On kao otišao u dve države i priča da je proputovao ceo svet. On je mamin sin i stojim iza toga da nikad neće prići mojoj devojci, nema on hrabrosti ni za šta, samo ovde prosipa pamet – rekao je Ša.

Nenad Aleksić Ša, Anđelo Ranković

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Za Vanju ti nije frapantno, ja nemam ništa sa Anitom. Sve tvoje devojke se lože na mene, Tara me je blokirala nije smela da se čuje sa mnom zbog tebe. Anita je slobodna sad kao što si i ti da uđeš u odnos sa Mionom. Ti svojoj devojci pričaš da ne sme da ima komunikaciju sa mnom. Znači da si jako nesiguran u sebe, imaš problema sa ljubomorom. Kompleksi su neizlečivi. On je kao otišao od fontane do zemun parka, pa sad priča meni da nisam putovao. Toliko sam ga srozao sad da ne zna gde se nalazi – odbrusio je Anđelo.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com