SVE ZBOG BRENDONA: Sud zabranio Gasttozzu NEŠTO do čega mu je NAJVIŠE STALO! Au (FOTO)


Ostaće praznih ruku!


Nenad Marinković Gasttozz 27. decembra 2017. godine uhapšen je u rijalitiju Parovi, pošto je, kako je tada rekao, nesmotrenim i nenamernim potezom zakačio nogu Branislava Radonića Brendona i polomio je.

Međutim, koliko sve uopšte nije bilo naivno dokazuje i činjenica da je Brendon završio u kolicima sa dva preloma noge. Sutradan, 28. decembra, i Gastoz i Brendon saslušani su u Trećem opštinskom tužilaštvu, u koje je Brendon došao sa gipsom na nozi, dok je GAstoz izbegao medije ušavši na drugi ulaz.

 

Tri meseca nisam hodao u vili a ni jeo kako valja , samim time kosti slabe i oslabile su mi … Od siline suta pukla mi je fibula po duzini na dva dela a zatim deo zgloba stopala , stopalo mi je izletelo 90 stepeni van svoje ose dok ga obezbedjenje nije vratilo na mesto , pretpeo sam ogroman bol i jos uvek trpim . Prelom je jako nezgodan i jos uvek ne znam sta ce mi biti sa nogom i kakve ce posledice ostati … Istraumiran sam u svakom pogledu , a ukucani i produckija ako mi zele dobro neka me ne spominju i daju svakakva misljenje i izjave koje su polutacne i da ne plasiraju naslove novina i moje kao ne proverene izjave koje nisam izjavio . Ja se jos nisam izjasnijo sta cu uraditi u daljem postupku , jer nisam u stanju za to , u ovom momenntu mi je najbitniji mir i oporavak noge …Kada dodje vreme ja cu se jasno izjasniti o svemu . Brendon

A post shared by Branislav Radonić Brendon (@branislav.radonic.brendon) on

Gasttozz je tada priznao krivicu, a kažnjen je uslovno na godinu dana i šest meseci sa rokom provere od četiri godine.

Međutim, kako saznajemo, sud je doneo odluku kojom se televziji Hepi zabranjuje da Nenadu Marinkoviću Gastozu isplati honorar, a Gasttozzu se zabranjuje da ga primi.

– Usvaja se predlog tužio Branislava Radonića…cza određivanje privremene mere, pa se određuje privemena mera, pa se zabranjuje Preduzeću za marketing, izdavačku delatnost radio i televiziju Happy…da  “isplaćuje i isplati honorar-novčanu naknadu tuženom do visine u iznosu od 2.200.000 dinara, te se zabranjuje tuženom da prima isplatu honorara-novčane naknade i istom raspolaž do visine u iznosu od 2.200.000 dinara”. navodi se u sudskom rešenju.

 

– Svi moji napori u prethodnom vremenu nakon mog teškog telesnog povređivanja u rijalitiju “Parovi”, da se ova stvar sa Nenadom uz posredovanje Hepi televizije reši na odgovoran i ljudski način, nisu dali nikakvog rezultata. Nenad je odbio bilo kakvu mogućnost dogovora, a sa “Hepija” su rekli da oni nemaju ništa sa tim i da ih moj slučaj uopšte ne zanima. Kako je sud utvrdio da Nenad nema prebivalište, da mu je jedina poznata adresa boravišta adresa “Hepi” televizije, da je Nenad bez zanimanja, imovine i zaposlenja, sud je doneo odluku – privremenu meru kojom je Nenadu zabranjena isplata honorara koju dobija u rijalitiju “Parovi” dok traje suđenje. Fokusiran sam isključivo na svoj oporavak , da mogu opet da stanem na svoje noge i vratim se normalnom životu i svojoj profesiji – potvrđuje Brendon za “Telegraf”.

Ova privremena mera važi do pravosnažnog okončanja ovog spora.