SVI ODLEPILI: Gasttozz i Tihomir nasrnuli na Teodoru! PI*KA MALA, PATKA MUTAVA, umešala se i ONA (VIDEO)


Nastao je opšti haos…


Nina Prlja i Mladen Vuletić danas su u vili “Parova” organizovali svadbu čija je proslava trajala dugo u noć. Međutim, kako to obično biva, noć nije mogla da prođe bez incidenta.

Ovaj put su glavni akteri bili Nenad Marinković Gastoz, Teodora Radoičić, Tihomir Filipović, a umešala se čak i Anamarija Džambazov.

– Ti si meni danas u dve rečenice rekla koliko je sati, zabole me ku*ac bre. Drži do sebe, kao jedna prava žena koja ima svoj stav – besneo je Gastoz na Teodoru.

Posle 6 meseci: Vratio se stari Gasttozz! SKINUO je njenu MAJICU i krenuo u AKCIJU sa DVE UKUĆANKE!

Ona mu je tražila samo minut da pričaju, ali ju je on odbio rečima da joj ne treba ni minut i da hoće da se napije, a potom otišao u drugu prostoriju gde se nalazio Tihomir.

– Zbog tebe je sve nastalo, ti si meni pokazao da ona nema svoje “ja”. Svima sam rekao da sam ozbiljan s njom i da neću više da pravim sranja i ti je uhvatiš za ruku i odvojiš je od mene i ona onako kao pi*cka mala, kao patka mutava ide onako odlazi od mene. Stojim kao pi*ka za šankom, gledam, alo bre majmunčino – vikao je Gastoz.

Iz wc-a prešli u TUŠ KABINU! Posle DVA SATA STENJANJA tražila JOŠ! I ona je došla na red… (VIDEO)

On je pokušavao da se oslobodi Teodore, ali mu nikako nije išlo za rukom, pa je prišla Anamarija kako bi pokušala da ih razdvoji. Ostali ukućani su se rugali Gastozu i prozivali ga, dok je on ključao u sebi.

Pogledajte kako je to izgledalo.