SVI PROVALILI: Dalilin i Dejanov brak je U KRIZI! Ove reči su je PORAZILE – samo zuri u pod (VIDEO)


Jedan klip pokazao je sve.


Jedan od klipova koji su sinoć pušteni u “Zadruzi” prikazivao je bračnu raspravu Dalile i Dejana Dragojevića, a nakon toga usledio je razgovor tokom kojeg su zadrugari ocenili da je njihov brak u krizi.

– Uvek kad ja nešto komentarišem dešava se da ja nemamo isto mišljenje. Ja poremetim samu sebe kad se pitam da li sam pogrešila, da li sam šta rekla što ne treba, to nisam ja. Ja uvek pričam ono što mislim, ali on je uvek tu da pokuša da me nekako zaustavi – rekla je Dalila.

– Za stolom je priča o nama, a van stola je priča o njima. Ako se to pomeša, onda su oni u problemu! Ali, mislim da imaju neki problem – rekao je Lepi Mića.

– Mi ćemo uskoro biti tri godine u braku, normalno je da se nešto menja. Ja joj samo kažem kad mislim da ona nije u pravu i onda njoj bude glupavo. Ja znam da sam kriv i bezveze je što ja nekad ubacim crv sumnje, ali ja moram da komentarišem – rekao je Dejan.

– Oni su ugušili jedno drugo, vreme će pokazati. I te kako se slažem da je Dalila shvatila da ovaj momak nije za nju i da sebi traži neki drugi put i nekog jakog, stabilnog muškarca. Dalila vodi važnu ulogu u svemu, ona se u sebi pita dokle će više tako – rekla je Marija.

– Među vama nema toliko nežnosti, ni strasti, generalno ste monotoni. Nema energije! – rekla je Zorica.

Međutim, izlaganje Vladimira Tomovića je očigledno pogodilo Dalilu, pa je promenila izraz lica i spustila glavu, kako niko ne bi video kako se oseća.

– Ja Dalilu razumem, niko se nije osvrnuo na to što je ona rekla da joj je Dejan slabost. To je ključna rečenica, slaba je na njena. Ja znam Dalilu kad sa tobom nije bila u vezi, ona je plenila, pratile su je kamere, bila je druželjubiva – rekao je Vladimir, a ceo razgovor pogledajte u videu: