TAJNE BEKSTEJDŽA! Sinoć je završena 4. sezona TLZPa: Evo šta se događalo NEPOSREDNO PRE EMISIJE (FOTO)

Zavirite iza scene!

Sinoć je završena još jedna sezona popularnog šou programa “Tvoje lice zvuči poznato”. Pobedu je ovoga puta odneo Stevan Anđelković, koji je u finalnoj emisiji imitirao kralja rokenrola, Elvisa Prislija.

Prema glasovima publike, peto mesto zauzeo je Leon, četvrto Dragana Mićalović, treće Edita Aradinović, dok se na drugom mestu našla Tijana Dapčević.

Tvoje lice zvuči poznato

Kakva je atmosfera vladala na sceni tokom emisije koja je prenošena uživo, gledaoci su pratili putem malih ekrana, a verne fanove ovog šou programa svakako zanima i šta se događalo u bekstejdžu, neposredno pred snimanje.

Naša ekipa bila je na licu mesta, a fotografije iz bekstejdža možete pogledati u galeriji ispod teksta. Tu su, naravno, članovi žirija bez kojih šou ne bi bio isti: Branko Đurić Đura, Andrija Milošević i Aleksandra Radović, kao i gostujući član žirija, Tonči Huljić. Možete videti i neke od učesnika ove sezone koji nisu dospeli do finala – Nenada Pagonisa, Bebi Dol i Miru Škorić – i to pod šminkom, budući da su i oni nastupili u revijalnom delu emisije: