Taki peni od besa nakon Majinog raskida sa Krofakom: “On je najobičniji prevarant, ne želim ga blizu moje ćerke”


Marinković se od početka Majine veze sa Stanislavom nije preterano oglašavao, a kada bi to učinio, delovalo je da podržava izbor svoje ćerke. Ipak, čini se da su se stvari promenile…


Maja Marinković i Stanislav Krofak su imali žestok okršaj u “Eliti” nakon čega su i raskinuli. Zbog žestoke svađe se oglasio i starletin otac Radomir Taki Marinković, koji je osuo paljbu po, sada već bivšem potencijalnom zetu.

– Nasilnik polako pokazuje svoje lice. Uvek sam bio rezervisan, ali sada nemam više nameru da ćutim. Pre svega, on je jedan običan prevarant. Jedno priča, drugo radi, a treće misli. Maja i pre deset dana rekla da on nije onakav kakvim se predstavlja. To je jedan običan vodoinstalater… Zapušilo mi se nešto po kući, taman da ga pozovem da mi to sredi. Koji crni biznismen, on je jedan običan kreten. On se kune u dete, pa uradi suprotno. Kontradiktoran je, pokazao je ko je i šta je. Moja ćerka ga je otvorila kao konzervu, pokazao je ko je i šta je – rekao je on.

“Neće se pomiriti”

Na pitanje da li smatra da će se Maja i Stanislav ipak pomiriti, Taki je vrlo ubeđen da se to neće desiti:

– Kakvo crno pomirenje, oni su dva sveta različita. Do sada sam bio suzdržan, ali više ne želim da ćutim. Uveren sam sada da je on u dogovoru sa Mionom. Ne bi me čudilo da njih dvoje završe ponovo zajedno nakon što se rijaliti završi. On je namenski seo pored Maje, to je jasno kao dan nakon svega. Sigurno je nju pikirao, jer je ona Maja Marinković – zaključio je Marinković.

Izvor: srbijadanas.com