TARA SIMOV IZBACILA NOVU PESMU! Muziku i tekst je radila sama!


Svi su primetili ovaj detalj koji podseća na Ša!


Tara Simov, bivša učesnica rijaliti šoua “Zadruga”, uživa na slobodi nakon turbulentnog perioda koji je bio prožet mnogobrojnim svađama sa njenim tadašnjim dečkom, reperom Nenadom Aleksićem Ša.

Dugo je najavljivala nastavak pevačke karijere koju je započela još po završetku treće sezone rijalitija, a sada je svoj cilj i ostvarila.

Dok je cvetala ljubav između nje i repera, pričala je kako će sve prepustiti njemu s obzirom na njegov talenat i višegodišnje iskustvo. Međutim, u ovoj pesmi, Ša nije učestvovao ni na jedan jedini način, a povrh svega – Tara je ta koja je napisala i tekst i muziku! 

S obzirom na Tarinu zainteresovanost za rep scenu (a posebno za repere), vest o tome da je ona autor teksta bila bi potpuno normalna, čak i logična. Ali pošto je potpisana i kao autor muzike, tu već nešto ne štima.

Ili je malo preuveličala priču, ili ima neke talente koje nije htela da pokaže u rijalitiju – u šta čisto sumnjamo. Moguće je da je čula neku pesmu i rekla “E, ovo hoću”, ali to te opet ne čini autorom muzike. Čini te plagijatorom.

No, pošto ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo šta se tačno desilo, mi ćemo se ovde zaustaviti, a vi procenite sami.

Sve u svemu, sama sebi je zamenila Ša (u smislu muzike i teksta), a detalj koji su svi primetili i koji zvuči “šaovski” jeste stih koji glasi “I potpuno sam lagana…”, a dobro je poznato da je tu frazu često pominjao upravo Ša!

Tara je očigledno inspiraciju pronalazila na raznim mestima, a vi poslušajte pesmu “Bolja”, pa nam u komentarima ostavite vaše mišljenje