TARA SIMOV OPTUŽENA DA JE UKRALA NOVAC! Kipti od besa – oglasila se: “Ovo zlo mi nećete prikačiti”


Sve je objasnila.


Tara Simov nedavno je javno apelovala da se pomogne psu Lakiju kog je udario auto Skupljan je novac kako bi mu se obezbedila neophodna nega, a sada je jedna anonimna gospođa iznela potpuno nove tvrdnje koje su sve ostavile bez teksta, a tiču se i Tare Simov.
Naime, ona je na Instagramu objavila sve dokaze i kod nje se pas trenutno nalazi, a takođe tvrdi da je sa Tarom imala jako neprijatnu situaciju.

– Poštovani prijatelji i pratioci ovo je Laki koga su mnogi otpisal️i. Lično sam ga preuzela iz VB (nismo ga spasili). Tijana, lično se poznajemo pošto je psa iz Kraljeva dovela kod mene na čuvanje, (bez ikakve nadoknade) pas je odnegovan i udomljen sa moje strane, ime mu je Repić. Tijana je pronašla Taru Simov kako i gde i krenule su da skupljaju novac za Lakijevo lečenje, novac je išao na Tijanin račun (dinarski deo) ima u albumu koliko je skupljeno (62500). Plaćeni troskovi za Lakija su 25000 din. Ostatak je trebalo Tara da donese ili uplati ali se to nije dogodilo od 25.08. Obećana su i kolica za Lakija ali ni od toga ništa, ja sam kolica platila jer drugačije ne mogu ni da se preuzmu – napisala je ona između istalog i dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by www.udomipsa.rs (@blagojevic.l)

– Laki nije rijaliti zvezda, nije pas iz Zadruge, ja ne pratim takve emisije i nemam pojma ko je Tara Simov! Juče me zvala, prekidala vezu, snima emisiju, pa je moj broj prosledila nekom Nenadu (naravno bez pitanja) da se donese ostatak novca, a njenu glasovnu poruku možete čuti (veoma fino obraćanje, kulturno) nalazi se u albumu. Nikome neću dozvoliti da dobija aplauze i lajkove i glumi ljubitelja pasa a naročito ne na Lakiju koji je životno ugrožen. Laki ima sve, novac mi ne treba posle ovakvog bezobraznog vulgarnog ponašanja – stoji u opisu.

– Eh, ovako, ja sam htela da osiguram ta kolica iz Nemačke i da pošaljem Tari bez ijednog dinara… Ja i Tara smo se danima cimale sa tom izvesnom Ljiljom, jer je kod nje pas Laki, pitajući 10 puta za kilažu i veličinu psa Lakija, ali izvesna Ljilja nije nam davala potrebne informacije, tako da nismo mogle da nabavimo kolica! Izvesna Ljilja, kad je čula da su kolica besplatna i da će ih dobiti od mene na poklon i da više ne treba da se skupljaju pare, rekla je Tari da joj kolica više nisu potrebna… Sad kaže da je kao Tara uzela pare za ta kolica koja nikad nisu naručena, jer nam gospođa Ljilja nije dala informacije! Draga gospođo Ljiljo, sram vas bilo, hteli ste da uzmete pare, to ste i uradili, a što je najgore pokušavate druge ljude da napravite lopovima. Ni ja ni Tara sigurno nismo spale na to da uzimemo pare koje su skupljane za životinju, a vas gospođo neka je stid i sramota. Fuj, koristite nedužnu životinju za vaš lopovluk! Apelujem na Udruženje životinja u Srbiji da oduzme ovoj ženi psa Lakija, i da ga odvede negde gde bi mogli da mu pomognemo.

Tara Simov se nakon toga oglasila na Instagramu sa sledećim rečima:

– Moja namera da pomognem je veća, i oduvek će biti od vaše namere da kanalite ljude i otimate novac! Hvala divnim devojkama koje su se javile i rekle pravu priču. Ja nikad više putera na glavi imam, ali ovo zlo mi nećete prikačiti. Vidimo se sutra ispred skupštine u 17h – napisala je Tara.

Izvor: srbijadanas.com