TARA SIMOV PROGOVORILA O AUTU! Niže PRETNJE I OPTUŽBE! Rešiće sve sa KRIMOSIMA – ŠOKANTNE IZJAVE


Vodi borbe!

Javnost je potresla vest da je Tara Simov imala ozbiljnu saobraćajnu nesreću i da je slupala auto svog dečka Nenada Aleksića Ša. Mediji su spekulisali da je Simova, navodno, slupala "Mercedes" u pijanom stanju, bez vozačke dozvole, a pojedini portali su tvrdili da je ozbiljno povredila svoju kičmu i imala potres mozga.

Tara Simov 

Foto: Srbija Danas

Ipak, Tara Simov se očigledno ovog jutra oseća dovoljno dobro da započne donkihotovsku borbu protiv hejtera na društvenoj mreži Instagram. Vredno je delila storije u kojima je printskrinovala šta je odgovarala na uznemirujuće poruke koje je čitavo jutro dobijala, povodom, navodne, nesreće koju je izazvala. Takođe je imala jasnu poruku za sve koji joj šalju poruke pune mržnje!

"Popušite mi k*rac više s ovim vređanjem i pretnjama". A u novom redu "Nemam veze sa automobilom od*ebite bolesnici" - Poručila je Simova.



Potom je objavila post na svom storiju sledeće sadržine: "A vi mangupi što na instagramu imate m*da za ovakve poruke, kad me vidite i gde god da me vidite recite mi u lice da vam adekvatno je*em mamu u p...."



Simova nije dosutala već je objavila i treću važnu poruku za svoje hejtere.

"Nikad jača jutarnja kafa samo da mi se još neko pridruži od vas instagram krimosa i da dan krene kako treba!" - bila je oštra bivša zadrugarka.



Izvor: srbijadanas.com