“TARI NISMO HTELI DA DAMO KLJUČ! Sa njom NEĆEMO popiti ni kafu! Šaova porodica OGORČENA – Slala nam je PORUKE…


Ne žele da joj se izvine jer nemaju na čemu!


Repera Nenada Aleksića u studiju nakon ispadanja, sačekale su sestra i snajka, koje su bile voljne da porazgovaraju sa medijima.

Snajka je otkrila da njenoj deci nedostaju Ša i njegova bivša supruga Ivana Aleksić, ali da se ona trudi da je ne pominje, kako bi je zaboravili.

– Vuk je stariji pa je svesniji svega. Ne pričam im o Tari, stalno traže Ivanu. Pokušavam na neki način da prećutim da bi je zaboravili jer jednostavno više neće biti u našem životu, nažalost. Nismo se odavno čuli sa njom – priznala je snajka.

nenad aleksić ša

Foto: Srbija Danas

Nenadova porodica je otkrila da li je moguće da dođe do pomirenja.

– Ivana je ta koja je povređena. Teško da će doći do pomirenja. Mi je razumemo u svemu. Ivana je ponosna devojka. Kao žena je podržavam u tome. Sigurna sam da će popričati, verujem da će Ivana to sama tražiti – priznala je snajka, a i sestra se ubacila, pa su se osvrnuli na možda buduću snajku Taru Simov.

– Mi ćemo mu reći naše mišljenje, a na njemu je da odluči šta će uraditi. Kao porodica smo tu za njega – iznela je njegova sestra.

Njih dve su otkrile i zašto Tari nisu htele da daju ključ od stana.

– Nije bio kod nas ključ. Posle kad je bio, već je tu bilo mnogo čega što smo videli. Ona je pisala, javljala se, ali mi nismo odgovarali jer nismo znali šta se kod Nenada dešava. On treba da joj preda ključeve ako želi – istakle su njih dve.

Tara je u intervjuu pre početka finala istakla da očekuje od Nenadove porodice da joj se izvini, ali sestra i snajka ne vide zašto bi to uradile i nemaju nameru da to urade.

– Mi se Tari nećemo izviniti, to je sigurno, ne vidim razlog za to. Kafu isto tako nećemo popiti – bile su izričite, a ceo intervju poslušajte u videu ispod.

Izvor: srbijadanas.com