“TEBI TREBA ZABRANITI DA PRAVIŠ DECU”: Nikad brutalniji okršaj Tare i Janjuša – pljušte gnusne uvrede


Ovo je prevršilo svaku meru.


Tara Simov ne gubi vreme već je odmah odreagovala nakon što je videla šta je Marko Janjušević Janjuš izjavio o tome što je sa njenim bivšim dečkom Nenadom Aleksićem Ša kupila psa April.

Nakon što je Janjuš ponizio Tara Simov i Nenada te im je uputio žestoku poruku na Instagram storiju, bivša zadrugarka nije časila časa, pa mu je uzvratila na žestok način.

– Upoznao bih osobu koja je Tari i Nenadu prodala ili poklonila kucu, da ga vodim na ispitivanje u posebnu ustanovu… Plaćam pregled, ali ne garantujem da ga neće zadržati – napisao je Janjuš na Instagramu Taru i Ša.

Tara je odmah zatim na Instagram profilu objavila stori, na kom je podsetila Janjuša, ali i sve njene pratioce kakve je on skandale pravio i koliko je uznemiravao Maju Marinković tokom boravka na imanju u Šimanovcima. Međutim, to nije sve, Ona je udarila i na Janjuševićevo potomstvo, a ove brutalne reči će mu sigurno napraviti pometnju u glavi.

– Janjuše, pa onda i tebi treba zabraniti da praviš decu s obzirom na psihičke smetnje koje imaš, a tvoje generalno polu retardirano, pritom, sasvim nepotrebno postojanje na planeti zemlji, verovatno ne utiče dobro na decu. Pogotovo žensku, jednu ženu si dovodio do toga da udara glavom o zid, nadamo se da karma neće biti k*čka ovaj put – uzvratila je Tara žestoko Janjušua na Instagram storiju.

Odmah nakon Tare, oglasio se i Nenad Aleksić Ša koji nije štedeo Janjuša, pa ga je i on prozvao na osnovu njegovog roditeljstva.

Izvor: srbijadanas.com