TELEVIZIJA PINK SE JAVNO IZVINILA UČESNICI ZADRUGE! Produkcija nakon skandala poslala jasnu poruku

Najgledanija televizija ne želi da se neko ovako ponaša prema bilo kime ko se nalazi u njihovim prostorijama .

Voditeljka Ivana Šopić najavila je zadrugarima prvi video klip za danas, a na njemu se jasno moglo videti jako ružno ponašanje Bilala Brajlovića prema pevačici, Sari Reljić, koja je sinoć ušla u “Zadrugu”, kako bi uveselila momke na momačkoj večeri.

Ivana se prvo obratila zadrugarima, pa je onda podigla Bilala.

– Mislim da nismo imali prilike da vidimo ovakvo nevaspitano ponašanje prema gošći koja je došla da vam uveliča ovo veče. Bilal, nabacivao si se Sari sinoć, bio si jako nekulturan – rekla je Ivana.

– To mogu svi da kažu, zato što ne znaju pozadinu ove priče. Ja sam je ovde spominjao 100 puta. Ružno je što sam joj u si*e stavio – rekao je Bilal.

– Mi se izvinjavamo u ime televizije Sari – rekla je Ivana.

– Kad je plesačica bila tu, nisam ništa uradio. Onda njima dolazi striper, zvao sam je na doku, odmahnula mi je rukom. I opet kad je došla striptizeta, neko je slagao da sam je lizao. Ja en razumem šta smo trebali da radimo – rekao je Bilal.

– Da li misliš da si ispoštovao Maju, kao što je ona tebe – pitala je Ivana.

– Ona mene nije ispoštovala. Bilo je pitanje sa kim bi se izj**ala, ona je rekla sa Carem, tako da, to je to – rekao je Bilal.

Zadruga 6

– To nije bilo tako. Ja sam je pitala: “da nije iz zadruge” – ubacila se Matora.

– Posle ovoga, ovakvo ponašanje ne sme da se dozvoli. Sramota je, da ne može da se otkači, kao da nikada nisu videli ženu, pevačicu. Do momenta dok nije rečeno šta je Bilal radio sa striptizetom, ja sam sve pratila. Znači Maja se krajnje, nisam očekivala od nje, pristojno ponašala. Pitala me je je l’ pogrešila nešto zbog stripera, rekla sam ne. Znaš odlično da Maja tera inat kad se takve stvari rade – ubacila se Marija.

– Nisam je polizao, to je neko slagao…Ovo je, ne znam koji put, da kad joj neko nešto kaže, ona leti na prvu. Ništa nisam uradio da bi ona otišla kod

– Sauera i nabila mu se na ku**c – rekao je Bilal.

– Slažem se da Maja ima deo svoje krivice, ali dečko, ako hoćeš da pričaš o sebi…Ono što si uradio, to mangupi ne rade, ti si za šamar. Pohvalio si se da si imao nešto sa pevačicom. On je meni i Mikici pokazao da je je**o pevačicu. Klošaru, rekao si da lažem- rekao je Miki.

 

 

 

Izvor: srbijadanas.com