TEST POKAZAO TRUDNOĆU: Dva meseca nakon abortusa, Viki otkriva – Marko je reagovao super, SREĆNA SAM!


Šokantna ispovest bivše zadrugarke.


Viktorija Viki Mitrović ostaće upamćena po skandaloznom ponašanju u petoj sezoni “Zadruge”, a osim s*ksualnih odnosa pred kamerama, njen odnos sa Markom Osmakčićem obeležili su brojni sukobi, koji su neretko završavali obostranim nasiljem.

Viki je u rijalitiju doživela i svojevrsnu traumu, kada je samo nekoliko nedelja pred kraj saznala da je u drugom stanju. Otac deteta, Marko Osmakčić, na sve načine je pokušavao da je odgovori od ideje da rodi, a kada je na monstruozan način napustio Zadrugu (njegov otac Franjo je iscenirao sopstvenu smrt, ne bi li sina izvukao iz rijalitija), Viktorija je donela odluku da abortira.

 

Viktorija Mitrović

Foto: Srbija Danas

Samo dva meseca nakon kiretaže, Viki objavljuje da je ponovo trudna, sa Osmakčićem! Mnogi su ostali u šoku, dok su pojedinci smatrali da je u pitanju marketinški trik budući da šesta sezona Zadruge počinje za devet dana.

Viki je sada pred našim kamerama otkrila istinu o drugoj trudnoći i da je ovaj put Osmakčić na mnogo lepši i smireniji način prihvatio vesti da će postati otac. Ipak, stvari su se brzo promenile…

– Da, mislila sam da sam trudna, test je pokazao da postoji trudnoća. Međutim, kada sam uradila analize ispostavilo se da nisam, tako da je to to! Marko je reagovao super, mnogo bolje nego prvi put u rijalitiju, smireno me je pitao “Pa dobro, šta bismo mogli sad da uradimo?”. Drago mi je zbog toga, srećna sam. Ali eto, nemamo šta da rešavamo, svakako nije trenutak, ipak sam skoro imala taj abortus… – priznala je Viki za “Srbiju Danas”.

 

Viktorija Mitrović

Viktorija Mitrović
Foto: Youtube printscreen/Srbija Danas

Više o tome šta nam je otkrila o svom trenutnom odnosu sa Osmakčićem, da li ćemo je gledati u “Zadruzi 6” i svojoj ćerki, saznajte na snimku ispod teksta:

Viktorija Mitrović O Drugoj Trudnoći Sa Osmakčićem, Otkrila Njegovu Reakciju

Izvor: srbijadanas.com