“TI SI ISKOMPLEKSIRANI GLUPAK” – Tara BRUTALNO ISPONIŽAVALA Mateju, iznela sav PRLJA VEŠ koji su krili


Nije mu mnogo išla odbrana.


Emisija ”Gledanje snimaka” je u toku, a voditelj Milan Milošević najavio je naredni klip na kom su zadrugari imali priliku da vide svađu Mateje Matijevića i Anđele Đuričić iz hotela.

Tara Simov je prva dobila reč kako bi prokomentarisala video klip:

– Ne znam kako možeš ti da omalovažavaš nekoga, a ti si poznat po tome da si moj bivši dečko. Mateja je Anđeli ispod pokrivača govorio da je voli i ostalo. Ja sam neko ko je Mateju učio kako se igra rijaliti, na šta se skače, šta se priča i sve. Ti si rekao za Anđelu da je loš čovek, da nema X faktor, a jedino čega si se držao je to da je lepa i zgodna. Rekao si da imaš i dalje emocije prema bivšoj devojci Teodori. Tebi ne priliče površni odnosi, imitacije Filipa Đukića i tako. TI si jedan iskompleksirani dupljak i nisi svestan da ne vrediš ništa – rekla je Tara.

– Ne može ona da bude gora od tebe. Meni najmanje ovde trebaš ti, tebi je ovde jedini cilj to što komentarišeš mene i moje odnose. Ti si jedno najnegativnije biće koje sam upoznao. Ti si kao biće sve najgore na svetu – rekao je Mateja.

– Mateja Matijević je neko ko je rekao da me ne osuđuje za moj odnos u prošloj sezoni. Tvoj jedini način da uspeš u rijalitiju je da budeš sa dobrom ribom. Za slavu je stigla torta i čestitke i pozdravi od tvoje porodice. U ovom odnosu nema ničeg, on je folirant. Kleo si se u sestru, što se nerviraš? Nervira se zato što komentarišem – rekla je Tara.

Tara Simov Matija Matijević

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Jel si ti neka zaj***na neka? Ti si najveći blam ljudskog društva – rekao je Mateja.

– Karma je ku**a, ali Maja je veća – rekla je Tara.

– Ja te ne doživljavam, ne diram te čoveče. Izvrnuo sam ti mozak i ovde i u Zadruzi 3 – rekao je Mateja.

Milan je dao reč Marku Đedoviću koji je bio voljan da prokomentariše aktuelnu temu:

– Sećaš se Anđelka da si rekla da su ti se neke stvari koje je Tara rekla da su tačne, pa evo ga. Ako si to mislila, onda si to pričala ili u besu ili nisi normalna – rekao je Đedović.

Tara Simov Matija Matijević

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ja u besu izgovorim sve najgore. Ovo je bilo u najvećem besu i ljutnje. Gledala sam samo da ga povredim, namerno sam mu govorila svašta za te honorare. Ti ne znaš moje reakcije u besu – rekla je Anđela.

– Voleo si me kao Boga i najviše na svetu – vikala je Tara.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Izvor: srbijadanas.com