“TI SI NAJVEĆA K*RVETINA U SVIM RIJALITIJIMA!” Marija najniže ISPONIŽAVALA Aleksandru: “Hoće da bude ŽRTVA!”


“Sa njom najlakše mogu da budu.”


Voditeljka Ivana Šopić je dala reč Mariji Kulić, koja je žestoko udarila na Aleksandru Nikolić u emisiji “Gledanje snimaka”, zbog njenih odnosa sa Filipom Carem, Dejanom Dragojevićem, Zvezdanom Slavnićem, ali i Markom Janjuševićem.

– Zola je Carev i Janjušev drug. Malopre priča da se nije završilo sa Janjušem, sad priča da se nije završilo sa Carem. Filip je jasno rekao sve, odigrao igru sa Aleks, sa Majom, sa Milicom. Ne odgovara mu Maja, hoće opet da nastavi. Zašto biraju Aleksandru, jer je ona takva devojka. Ovaj je pozove, ona dođe, sedne i flert. I Janjuš i Filip i svi. Sa njom najlakše mogu da budu. Namerno priča da ima emocije prema Caru, da bi bila žrtva – rekla je Marija.

– Marija, zove te Bebica. Nisam rekla da ga volim – odbrusila je Aleks.

– Malopre sam primetila da gleda u Zvezdana i on u nju! – dodala je Marija.

– Ti možda gledaš u njega. Makice, ja sam ovde sama do jula i ispratiću te kao gospođa. Marija, tebe je tukao muž, razumem te, imaš posledice. Ćerka umire zbog tebe i plače. Oštrokondžo. Moralna nakazo, ti bi se sa svima prvo – dodala je Nikolićeva.

– Ti si najveća k*rvetina svih rijalitija – istakla je Kulićka.

Marija Kulić

– I dalje smatram da je Aleksandra kvarna, ali da je imala emociju, veću prošle godine je imala prema meni, nego prema Dejanu. To je moje mišljenje. Ali može da bude zaljubljiva, da flertuje, ali najslabija je na mene. Meni ne pašu neke stvari, zato nisam ostao u odnosu. Jesam preterao u svađi, a nisi mi tako nešto strašno uradila da bih izneo takve reči. Ja sam shvatio neke stvari. Ja se ovim ženama ne poveravam, a volim da izvučem neke stvari iz njih. Kad me je podbola vezano za neke stvari, bio sam u negativi. Ja sam pun negative – istakao je Filip Car.

– To g*vno u svađi kaže šta misli! U svađama kažeš šta misliš, ništa ti nije uradila, a rekao si joj da j*be za 20 evra u Bujanovcu – rekla je Maja.

Izvor: srbijadanas.com