“Ti si Sanja mnogo bezobrazna” Skandal u Magazinu In – voditeljka usred emisije ušla u sukob SA STANIJOM


Snimak je postao viralan.


U emisiji “Magazin In” autorka i voditeljka Sanja Marinković ugostila je starletu Staniju Dobrojević, starletu i pobednicu “Zadruge 3” Ivu Grgurić, pevačice i nekadašnje zadrugarke Ivanu Šašić i Saru Reljić, Nataliju TrikFx i Milicu Dugalić.

Jedan isečak iz emisije počeo je da kruži mrežama brzinom svetlosti, a korisnici su osuli paljbu po voditeljki zbog reči koje je uputila gošćama, pre svega Staniji.

Marinkovićeva je upitala Staniju šta radi u situacijama kada joj neka majka na ulici priđe sa ćerkom uzrasta do 10 godina, ističući kako Dobrojevićeva ne može i ne treba da bude uzor devojkama i devojčicama, a zbog njene direktnosti su svi u studiju zanemeli.

Iva Grgurić, Stanija Dobrojević, Sanja Marinković

Foto: Instagram printscreen

– Priđe majka sa ćerkom da se slika sa nekom od vas, i devojčica ima 7,8,9,10 godina… Ja negde lično mislim da, ni ti Stanija, i nema veze ovaj imidž koji sad imaš, niti bilo koja od vas ne treba da bude uzor devojčici od 7,8 godina – započela je Sanja Marinković.

– Znaš kako Sanja, reći ću ti iskreno… – pokušala je da odgovori Dobrojevićeva, ali ju je voditeljka presekla.

– Šta mene zanima? Da li je tebi nekad palo na pamet da kažeš toj mami “Izvinite gospođo, ali što Vi stavljate to dete da se slika sa mnom, zašto ste pustili dete od 8 godina da joj neka devojka od 25, koja je prešla neke granice čak i svoje lične, ličnih nekih moralnih vrednosti, nije njoj mesto tu, eto ima crtani film, neke druge stvari, pozorište lutkarsko – pričala je Sanja, a onda je Dobrojevićeva uspela da kaže da smatra kako je sve do roditelja.

– Da li si ti rekla toj mami “Izvinite, s Vama mogu, ali ne sa ćerkom” – poručila je voditeljka.

Sanja Marinković

Foto: Instagram printscreen

Komentari pored snimka ne prestaju da se nižu, a u većini se mogu pročitati napadi na voditeljku:

“Ti si Sanja mnogo bezobrazna kakav si ti uzor kad njih takve pozivaš u goste i onda im držiš moralne pridike, ni sama nisi uzor nikome…”, “Pa zašto ih zoveš u emisiju, kakvo licemerje”, “Sanja, kultura 0!”, “Kakav je ovo monolog, predavanje…”, pisali su izrevoltirani korisnici na mrežama.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

Izvor: srbijadanas.com