TIGANJEM IZLUPAO VOZILO SLUČAJNOM PROLAZNIKU! Brajlović mahnit od ljubomore, usred noći ISKALIO BES


Reklo bi se da je zadrugar malo zaboravio na manire?


Mnogi zadrugari nakon napuštanja ovog rijalitija zarađuju tako što reklamiraju neke proizvode, usluge, ili se snimaju na Tiktoku.

Držanje popularnih “mečeva” na pomenutoj društvenoj mreži postao je izvor prihoda Dalili Dragojević, Aleksandri Nikolić, a sve češće i Milici Veselinović.

Nakon ljubavnog brodoloma sa Majom Marinković, Bilal Brajlović je, reklo bi se, oko bacio na Milicu Veselinović, u čiji je “meč” nedavno i upao. Da li želi da probudi i u Maji ljubomoru ili mu je zaista Milica srcu draga, za sada nije poznato. Mnogi smatraju da je Bilal trenutno emotivno nestabilan i da zato tako srlja, a to vrlo oštro umeju da saopšte u komentarima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bilal Brajlovic (@lil.brox)

Očigledno da se ovaj vid zarade kroz druženje dopao Bilalu, te je isplivao snimak Bilalovog meča, gde ga sagovornik poziva na izazov da izudara automobil prolaznika tiganjem usred noći.

Bilal je to i zaista sproveo u delo, a snimak se brzinom svetlosti proširio mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sreda Adams ☂️ (@sreda_adams__)

– “Debilal najretardiraniji lik ikada! Ono kad si stvarno spreman na sve. I da kroz to sve svaki put potvrdiš da si stvarno Debilal i da nismo pogrešili”, “Izaso bi mu iz auta i i spržio mu j*ja na tiganj” – krenuli su komentari.

Izvor: srbijadanas.com