TOMA BESNI NA NJU: Luna savetovala Minu, hoće RASKID! “Hajde da te ne viđam po kući” – VILENE (VIDEO)


Opet scene!


Mina Vrbaški se na trenutak iskrala sa današnje žurke kako bi se isplakala i olakšala sebi dušu. Ona je bila u društvu Gordane Džehverović, koja ju je tešila, a potom su prišle Luna Đogani i Teodora Džehverović kada su je videle da plače.  Kako je Đoganijeva izašla iz sobe za izolaciju, videvši Minu da plače, želela je da zna šta je razlog, a kao jedan od argumenata njenog neraspoloženja ona je iznela da sumnja da je za to razlog što nije srećna u vezi sa Tomislavom Panićem, sa kojim je odnedavno zajedno.

MIKI I NADEŽDA NISU JEDINI: Osim seksa u štali – JOŠ dvoje zadrugara imalo AKCIJU ispod jorgan planine

– Znam ja što se tebi ide kući. Ali ti nije lepo ni sa Tomom, to moraš da priznaš – rekla je Luna.

zadruga

Toma je bio zabrinut zbog njenog stanja i kako nije mogao ni da joj priđe i razgovara sa njom, odlučio je da napusti Zadrugu, ali mu to nije pošlo za rukom.

PRAVI SE LUDA, NIŠTA NE PRIZNAJ! Pogledajte ŠOK razgovor Mikija i Nadežde nakon AKCIJE!

Mina je zbog ovog pokušaja bila besna na njega, pa su započeli veoma ozbiljan razgovor.

– Ja ne znam šta je sa tobom. Ne mogu da te gledam takvu. Ja ne mogu da gledam devojku od 18 godina koja pati. Odguruješ me od sebe, tvrdoglava si kao đavo. Takva si kakva si, ja sam te zgotivio. Uz tebe sam, mazim te, ljubim, što nikad javno u životu nisam radio – pričao je Toma Mini, a onda joj dao predlog da raskinu:

– Hajde da raskinemo i da te ne viđam više po kući. I kad te vidim kao da te ne vidim. Lakše će da ti bude tako. Hajde da raskinemo, da ti ne budem ništa. Što nisi od reči, ja kad pričam nešto, ja sam od reči. Odgurnula si me od sebe, šta hoćeš više od mene – počeo je da besni Toma: