TOMOVIĆ GRMI: Evo ZAŠTO se desilo NASILJE! Čitulja, amputirana noga preminulog oca, njegov pas…


Zbog čega?


Nakon nekoliko povezanih inicdenata, pre dva dana je iz rijalitija “Zadruga 3” diskvalifikovan Vladimir Tomović. Razlog zbog čega se produkcija šimanovačkog šoua odlučila na tako drastičan potez je haos na rođendanskoj žurki Dragane Mitar i Mione Jovanović.

Vlada je nasrnuo na Mensura Ajdarpašića, što je bio dovoljan signal Velikom šefu da nakon niza ispada, diskvalifikuje Tomovića.

Gledaoci “Zadruge” spekulišu na društvenim mrežama da će se Tomović uskoro vratiti u rijaliti, jer je njegov pas Ajaks navodno još uvek u ekonomskom dvorištu imanja u Šimanovcima. Za to vreme, Vlada se juče uživo uključio na Instagramu i ispričao je šta je produkcija pokušala da uradi sa njegovom devojkom Isidorom, a sada je objavio stori u kom je pokušao da objasni razloge njegovog agresivnog ponašanja u “Zadruzi”.

– Pitate me zbog čega sam na momente bio onako agresivan? Ako mi odgovorite da li biste ostali imuni na to da vam kažu da ćete završiti na čitulji na banderi, da ste igrali i slavili 15 dana posle očeve smrti, da imate seksualne odnose sa svojim psom, da ste incest i da niste stigli da namažete ocu nogu koja mu je amputirana jer je već preminuo… O kvalifikacijama da sam p*čka, p*der, govno, pa i da me provociraju oni koji nisu učesnici rijalitija, već gosti, da ne pričam. Stavite se u moju poziciju na trenutak – napisao je Tomović na Instagram storiju, a potom još jednom upitao pratioce da li im nije jasno što je bio nasilan:

– Pitate li se i dalje zbog čega?