TOTALNI RAT MILJANE KULIĆ! Matora na ušivanju, pocepan obraz, a njih dvoje su mogli da dobiju batine pre nje!


Noć krvi u “Zadruzi”.


Noć u “Zadruzi 2” obeležio je čitav niz incidenata, a glavni akter bila je Miljana Kulić, koja je diskvalifikovana zbog toga što je mikrofonom udarila u lice Jovanu Tomić Matoru. Matora je završila na ušivanju obraza.

A osim toga, Kulićeva se svađala i sukobljavala sa mnogima. Recimo, u jednom trenutku u Beloj kući je zastala muzika što je Nadeždi Biljić pokvarilo raspoloženje jer se dobro zabavljala, a za to je krivac Miljana Kulić sa kojom je Pinkova zvezda ušla u okršaj.

– Miljana, šta radiš to? Otkako si ti stala tu ja vidim da je muzika stala – rekla je Nadežda Miljani.

– Naručila sam pesmu, hoću da pevam, izvini što te boli Toma Panić. Ja ništa uradila nisam. Nemaš razloga mene da napadaš kepecu mali – uzvratila joj je ona.

Situacija je bila na ivici incidenta, ali Nadežda je bolje prošla od Matore. Osim toga, Miljana se posvađala i sa Davidom Dragojevićem, koji je krenuo da se obračuna s njom, ali ga je obezbeđenje zadržalo.

U svakom slučaju, posle teške noći incidenata (i to baš kad se u “Zadruzi” slavio rođendan Željka Mitrovića, vlasnika Pinka), Matora je na kraju izvukla deblji kraj.