TRAGEDIJA OBELEŽILA ZADRUGU! Olgi se OTAC UBIO, a ona je ostala BEZ SESTRE! Smrtni slučajevi u rijalitiju – suze, tuga i crnina


Publika je sa njima plakala


Potpuno neočekivano, zadrugarku Olgu Margitić zadesila je teška tragedija tokom njenog učešća u rijalitiju.

Naime, njoj je juče preminuo otac, zbog čega je Veliki šef poslao pismo da hitno izađe na kapiju, kako bi primila tužno obaveštenje.

olga margitić

Foto: youtube printscreen/zadruga official

Ona, nažalost, nije jedina učesnica rijalitija koja je ostala bez nekog od najmilijih tokom učešća u šou programu.

Kristina Kija Kockar saznala je, dok je bila u rijalitiju, da joj je otac Miloš preminuo, što je tada teško podnela.

– Dragi zadrugari Kristina Kockar je imala smrtni slučaj. Njoj je umro otac. Ovom prilikom produkcija izjavljuje saučešće porodici Kockar – saopšteno je tada ukućanima.

  • Sahrana Miloša kockara
    Foto: Printscreen/TV Pink

Tužne vesti stigle su i Kenanu Tahiroviću u “Zadruzi 4”. Naime, njemu je otac preminuo od posledica koronavirusa, dok je pre nekoliko godina izgubio i majku.

On je tada sa suzama napustio rijaliti, a po povratku u Zadrugu bio je slomljen i tada ga je tešila devojka Rialda.

– U nedelju se već vraćam u “Zadrugu”. Teško mi je što sam izgubio oca. Odrastao sam bez majke, pa mi je još teže. Voleo bih da mi je majka živa i da me gleda tamo. Znam da mi je otac rano legao, nije puno gledao “Zadrugu”, ali znam da je bio ponosan – rekao je Tahirović pre nekoliko meseci, tada zavijen u crno.

Vest o smrti u porodici, pred kamerama rijalitija, zadesila je i pevačicu Zoricu Marković.

Naime, ona je u “Zadruzi” saznala da je ostala bez sestre za koju je bila uzuzetno vezana. Pevačica je kratko bila van imanja, kada joj je i saopštena tužna vest, posle čega se vratila u rijaliti kako bi se spakovala, a zadrugari su sve vreme pokušavali da je uteše.

– Ona mi je jedina ostala, nemam više nikoga – plakala je Zorica u garderoberu dok se pakovala i jedva stajala na nogama.