TROŠNA KUĆA Aneli Ahmić u Dubrovniku: Dotrajali prozori, ulaz kao iz filma STRAVE i užasa, a evo i kako živi van rijalitija


Uvek je isticala da nikada ni u čemu nije oskudevala, te da je njena porodica imućna otkako zna za sebe.


Učesnica “Elite”, Aneli Ahmić, od početka rijalitija govori o tome da nije imala finansijskih poteškoća i da je materijalno dobro obezbeđena. U nekoliko navrata spominjala je kuću u Dubrovniku u kojoj je provodila najviše vremena sa svojom trogodišnjom ćerkicom Norom, koju je dobila iz veze s Asminom Durdžićem.

U medijima je nedavno osvanula porodična kuća Ahmićeve u Sarajevu, za koju njena porodica tvrdi da nije njihova iako komšiluk govori da upravo tu stanuju. Sada je na jednom Instagram profilu koji se bavi dešavanjima u rijalitiju osvanula kuća porodice Ahmić u Dubrovniku koja je podeljena na čak tri dela.

– Ulaz u Anelinu kuću u Dubrovniku – glasilo je u objavi sa slikom ulaznih vrata, a jedan od komentara posebno je zapao za oko:

– Inače, sa tetkom ne govore na krv i nož su.

Potom su uledile fotografije i dela kuće koji je Aneli koristila dok je tu boravila.

– Ovaj čardak s prozorima koriste grofica i Aneli – glasilo je u objavi.

Prizor koji je zatečen nije ni nalik onom luksuzu o kom je Ahmićeva pričala. Prozori su oronuli i dotrajali, prljavi, izgleda kao da niko tu nije boravio izvesni period.

– Prizemlje gde živi tetka od Aneli – naznačeno je u objavi, a tu takođe možemo videti polomljene i dotrajale prozore.

Iznad prizemlja gde stanuje Anelina tetka je sprat na kom živi njena sestra Sita sa decom.

No, da li je ovo zaista njihov porodični dom ili je sve samo puko nagađanje, ostaje da saznamo.

Izvor: srbijadanas.com