Trudna Aleks Nikolić PSUJE i VREĐA: Gnusnim uvredama prethodile još gore reči – nije dobila podršku


Popustile kočnice…


Aleksandra Nikolić i Filip Car, bivši učesnici rijalitija “Zadruga“, su šokirali javnost svojom odlukom da daju još jednu šansu svojoj ljubavi. Trudna starleta je pre par dana stigla u Crikvenicu, rodno mesto svog izabranika, gde je pokazala svoj blagosloveni stomak.

Prva zajednička fotografija nakon pomirenja je objavljena, ali mnogi fanovi nisu podržali ovu Aleksandrinu odluku, a pobednica “Zadruge 6” na to ima jako burne reakcije.

Aleks Nikolić

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Naime, sinoć se njena sestra Jelena uključila uživo na TikToku, gde su brojni ljudi koji ne podržavaju pomirenje Aleks i Cara izneli svoje mišljenje o potezu trudne rijaliti pobednice, a Aleks na to nije mogla da ostane imuna i da prećuti, pa je odlučila da im žestoko uzvrati u komentarima.

Naime, jedan profil upitao je Jelenu kad će Aleks shvatiti da se bruka sa Filipom, na šza je Nikolićeva odmah odgovorila.

– Kad će ti sestra shvatiti da je krpa i da se bruka sa onim budžovanom koji je vara na svakom koraku – glasio je komentar, na koji je Aleks odgovorila gnsnom uvredom:

– Kad prestaneš da se j*beš sa tatom – napisala je trudna pobednica “Zadruge 6”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samo.realno6

Izvor: srbijadanas.com