TRUDNOĆA LAŽNA? Viktorija imala jedan test, VODITELJ pokazao DRUGI u kameru? Gledaoci OSULI PALJBU!


“Na prvoj slici se vidi Viki kako vadi test za trudnoću (trakica). Na drugoj slici Milan pokazuje njen test da je trudna. Uopšte se ne radi o istim testovima!”


Viktorija Mitrović je za vreme “Pretresa nedelje” radila test za trudnoću koji se ispostavio kao pozitivan.

Iako je u drugom stanju, Viktorija i Marko Osmakčić imaju neviđene sukobe, pa su i pali čak i šamari za koje je Osmakčić kažnjen šestomesečnim honorarom.

I dok Marko ubeđuje Viki da abortira, dok provode vreme sami na Rajskom ostrvu, u spoljnom svetu po druđšštvenim mrežama krenule su teorije zavere.

Kao što smo i navikli, mnogi gledaoci sumnjaju u istinitost rijaliti programa, ima vernih fanova, dok drugi osuđuju i veruju da je navodno sve igra.

Bilo koji učesnik Zadruge po izlasku iz rijalitija koji govori da ne može da se glumi toliko dugo, budući da su tamo 10 meseci, nije dovoljan dokaz, nego se stalno smišljaju nove priče.

Kako je ovo sada glavna tema u Zadruzi, trudnoća Viki Mitrović, tako su i mnogi posumnjali u istinitost urađenog testa za trudnoću.

Na društvenoj mreži, jednoj od fan stranica, pojavile su se fotografije od te noći kada Viktorija radi test.

Kako se navodi u objavi, Mitrovićka je radila jedan test, a voditelj je u kameru navodno pokazao rezultate drugog testa, što i nije baš tačno.

Ispratili smo video, gde se jasno vidi da je test plave boje, a to što Viktorija drži je predmet za uzimanje urina, koji se u kapima sipa na taj plavi test, koji je voditelj pokazao u kameru. Komentari idu do toga da Mitrovićka sve vreme drži cigaretu, što takođe nije tačno, budući da u testu dobijate predmet za uzimanje urina, ali i test, plave boje, gde se stavlja taj uzorak, tako da je sasvim jasno da je i ova teorija zavere neosnovana.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Izvor: srbijadanas.com