TRUDNOJ KRISTINI POTREBNA STRUČNA POMOĆ nakon jezivih pretnji: “Imamo posla sa SILOVATELJEM i UBICOM!”


Otvoreno!


Bivša učesnica “Zadruge” Kristina Spalević oglasila se nakon što je prećeno smrću njoj, njenom izabraniku Kristijanu Goluboviću i njihovom nerođenom detetu.

Ona je objavila snimak na kom joj izvesni muškarac javno preti, u lajvu na Instagramu.

– Od Kristijanove bebe ću pljeskavice da pravim! Kristijane Goluboviću, decu ću da ti sahranim, zajedno sa tobom! I decu tvoju rođenu i tebe ću, zajedno sa onom tvojom Kristinom k*rvom, da pretvorim u pljeskavice i ćevape! Ideš u pljeskavice, mamu ti j*bem raspalu – rekao je dotični čovek, posle čega se oglasila Kristina.

Kristijan Golubović, Kristina Spalević

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

– S obzirom na to da u našoj zemlji postoji zakon i da pored sebe imam čoveka pored kog se uvek osećam sigurno, nisam mnogo izdramatizovala ovu situaciju. Ali i pod ovim uslovima, i da mi je i najbezopasnije biće na svetu reklo ovako nešto za dete, i te kako bih burno reagovala, jer je to morbidno i tužno za svako normalno ljudsko biće. Međutim, u ovom slučaju nemamo posla sa običnom budalom, već sa osobom koja je silovala sestru, ubila čoveka za 1.700 dinara i u zatvoru silovala mačku, ovo postaje jezivije 1000 puta – istakla je ona.

Kristina Spalević

Foto: YouTube/Zadruga Official

– Neću dozvoliti da se moje dete i ja provlačimo nikada više u ovakvim primerima, kojih je nažalost u poslednje vreme mnogo. Jer svaka osoba koja ne zna kako da dođe do 5 min. slave, pa kakve god, bira put preko Kristijanovih leđa, a ja sam kolatelarna šteta, i to neću dozvoliti više! Danas se sastajem sa advokatom i idem kod lekara jer ovo sve ostavlja posledice na mene, ne zbog straha koliko zbog šoka da neko može ovako da priča – rekla je.

Izvor: srbijadanas.com