TUČA SA OBEZBEĐENJEM, DUPLI UDAR NA PRODUKCIJU! Zvezdan doživeo pomračenje – Miljan UNIŠTAVAO sve pred sobom


Rusvaj u Beloj kući!


Tokom podele budžeta došlo je do žestokog sukoba između Nenada Lazića Nece i Zvezdana Slavnića. Zvezdan je doživeo pomračenje, pa se zaleteo na Necu, a obezbeđenje i zadrugari su ga sprečili u nameri da ga udari.

Obezbeđenje je iznelo Zvezdana ka vratima Bele kuće, ali on nije želeo da napusti prostoriju. Necin brat, Predrag Lazić Peca, se iznervirao zbog ovog napada, pa se zaleteo na Zvezdana kako bi se obračunao sa njim.

Obezbeđenje je uhvatilo Pecu, a on se sve vreme otimao. Tokom tog otimanja, Peca je zakačio momke iz obezbeđenja i par zadrugara koji su pokušali da ga zaustave.

Predrag Lazić Peca

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Slična situacija sa obezbeđenjem se desila i kada se Miljan Vračević zaleteo na Laziće. Miljan je bacio bubicu na pod i pokusao da preskoči sto i uđe u spavaću sobu. Obezbeđenje ga je uhvatilo, ali se i on otimao i tom prilikom zakacio momke iz obezbeđenja.

Miljan Vračević

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

S obzirom na to da članovi obezbeđenja predstavljaju deo produkcije i nisu učesnici rijalitija, ostaje nam da vidimo da li će neko biti kažnjen diskvalifikacijom zbog udara na njih.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com