TUČA U ZADRUZI: Šutnuo ga je – iznenadan udarac! “Diskvalifikujte ga! On ili ja” (VIDEO)


Haos.


Potpuno rasulo u rijalitiju “Zadruga 3” ovog popodneva. Novi vođa je Branislav Radonić Brendon, a on satima nikako da završi raspodelu budžeta jer je došlo do nekoliko incidenata u Beloj kući.

Prvo je došlo do haosa između Bore Santane, Filipa Đukića, Milice Kemez i Ive Grgurić u koji su se umešali i ostali ukućani. Veliki šef je odmah reagovao i kaznio zadrugare zbog agresivnog ponašanja

Međutim, haos se tu nije stišao i svađa je buknula između Bore i Mlađe Jovanovića koji je na kraju šutnuo Santanu, ali ovlaš jer ga je obezbeđenje sprečilo.

– Zapamti dobro šta si rekao, zbog svega onoga što sam doživeo. Još jedan honorar je otišao meni zbog tebe – rekao je Mlađa, Bori.

– Puši mi bre k*rac, odvratni majmune. J*bem li ti mamu! Nećeš leći u onaj krevet. J*bem mi ti mater grobarsku – rekao je Santana.

– Grobarsku? Pa redom ima da te j*bu svi grobari. Posle ćeš opet da se izvinjavaš! – nastavio je Mlađa.

– Ima lokal da ti zapalim! Da, lokal ću da ti zapalim! I stomatološku radnju ću da ti zapalim, i tebe ću da zapalim – govorio je Bora, a kada ga je Mlađa zakačio nogom viknuo je “diskvalifikujte ga”.

– Mamu ti, ti ćeš mene da biješ. Tući ćemo se, večeras letiš ti ili ja – nastavio je Bora.

Pogledajte kako su izgledale te scene:

https://www.facebook.com/Zale-Yeah-109558077322016/videos/146171270078518/