TUČA, VIKA, PSOVKE! Jezive scene Maje i Janjuša u Beloj kući – Čorba imao OŠTRU REAKCIJU!


Zadrugari zgorženi njenim ponašanjem!


Tokom emisije “Gledanje snimaka” pušten je klip svađe Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša. U klipu se vidi spojeno nekoliko jezivih svađa u kom su se vređali, grebali i štipali.

– Ovo je samo delić svega, bez ikakvog razloga! Znaš li koliko je snimaka gde se ona kune u sve, štipa me, izazivala je najgore u meni. Ne pravdam sebe, ali sam je terao od sebe, da ne bi dolazilo do grebanja, davljenja i maltretiranja. Nema potrebe da se vraćam na ovu stvar – objašnjavao je Janjuš.

– Šta hoće sada? Čovek je rekao da ja nađem dečka, šta je problem sada? – pitala je Maja.

Marko Janjušević Janjuš

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Ona nije imala obzira ni da on ima ćerku, koja sve gleda. Janjuševa energija je sada mnogo bolja, druži se sa ljudima i komunicira, ne komentariše Maju uopšte. Ona bi napravila haos, kada bi on sada ušao u odnos sa nekom devojkom – rekla je Rialda.

Maja se sve vreme pravdala svom trenutnom izabraniku, Milanu Jankoviću Čorbi, kako sada ona ispada psihopata, ali da je sve to sa razlogom.

– Ona i ja nismo u vezi – rekao je kratko Čorba.

– Meni su fascinantne ove ljubavi kada prvo imaš intimne odnose, a tek onda uđu u vezu. Ona u dubini duše zna da joj nije dobro, pokazuje svoje raspoloženje na silu. A čak nije ni u vezi – rekao je Mića.

– Maja ima veštački osmeh na licu i veštački je srećna. Još uvek ona voli Janjuša, ne može tek tako da ga zaboravi, sve mu radi u inat! – potvrdila je Marija.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com