TUP POGLED, NEPOVEZANE REČI: Luna doživela NERVNI slom, a napolju… Uh, da zna što se DEŠAVA! Objavljeno da…


Ovo bi je…


Luna Đogani je može se reći danas najtužnija osoba u Zadruzi. Njen život nikako da krene uzlaznom putanjom. Nakon buren afere i veza sa Slobom Radanovićem, Luna je doživela težak nervni slom koji je ostavio teške posledice na njen život.

Zbog toga je potražila i stručnu pomoć, a od tada pije lekove. Potom je nespremna ušla u rijaliti, da se kako to ona kaže opere, a onda su krenule nove muke. Ona nije mogla da izdrži nove pritiske u rijalitiju, mesta na kojima je bila sa Slobom. U lošem psihičkom stanju mešala je alkohol sa lekovima i radila stvari koje nisu doprinele popravljanju njenog imidža.

Tek kada su stvari malo počele da se popravljaju ona je ušla u vezu sa Markom Miljkovićem. Nakon brojnih svađa, oni su sinoć tu vezu prekinuli uz psovke i uvrede koje je Marko izgovorio u vidno pijanom stanju. Ona je potpuno slomljena ovom scenom odvedena iz Zadruge, a kada su je vratili bila je pod lekovima, a zadrugarima se požalila da je nakljukana. Njen tup pogled, pokreti i reči nisu ličili na onu Lunu koja je bila.

Njen otac Gagi već je izjavio ranije kako mu je teško da Lunu gleda nadorgiranu.

Stanjem u kojem je bila jutros ne govori u prilog tome da za nju dolaze bolji dani. Kako će na ovo reagovati njena porodica i fanovi ostaje da vidimo:

Ipak, dok ona gori u Zadruzi, napolju se dešava nešto što bi je obradovalo. Da nije sve tako crno, govori i knjiga “Igra sudnine”, koja bi trebalo da izađe uskoro, a posvećena je Luni. Tako je najavljeno na njenom zvaničnom Instagrm profilu.