U crkvi zajedno – SA SLOBOM! Kija najzad iskreno progovorila o RAKU: “Na kraju…” Reči prepune tuge


Ozbiljna tema, nema tu šta


Kristina Kija Kockar kaže da joj je stres koji je preživela jer ju je muž Sloba Radanović prevario u “Zadruzi” sa Lunom Đogani ozbiljno narušio zdravlje.

Kija Kockar

Nerviranje aktivira bolest

Pevačica ipak dodaje da je nakon detaljnih analiza utvrđeno da nema rak dojke i da ne umire. Kockareva i dalje ne zna od čega tačno boluje i zato ne želi da priča o svom zdravstvenom stanju.

– Najbitnije je da nemam rak i ne umirem. Moje vreme tek dolazi, ne brinite ništa. Bila sam na rutinskom pregledu na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu, gde imam prijatelja koji me je pregledao. Doktori su mi rekli da je okidač za sve ozbiljnije bolesti stres. Čak i kada imate genetsku predizpoziciju da od nečega obolite, stres tu bolest aktivira. Sve što sam preživela poslednjih godinu dana i te kako je uticalo na moje zdravstveno stanje – priznaje Kockareva za Informer.

Kija i Sloba

Kockareva nije želela da otkrije šta su joj doktori rekli i da li zna koja joj to bolest ozbiljno narušava zdravlje.

– Neću da pričam dalje na tu temu. Na kraju, i da bolujem od neke ozbiljne bolesti što bih ja pričala o tome dok ne vidim šta mi je. To je veoma škakljiva tema. Sve što treba da znate jeste da vodim računa o svom zdravlju, kao što bi svaka žena trebalo da radi. Želim da sve bude kako treba, neću da dozvolim da me bilo šta vezano za zdravlje iznenadi – izričita je Kristina.

Kija i Sloba

Ona ističe da zna kako Sloba Radanović dobija informacije o njoj od raznih ljudi.

– On je upućen totalno u moj život, siguran sam, jer mu svi sve prenosite o meni. Ali ja ga ne obaveštavam ni o čemu, osim o crkvenom razvodu. Treba i to uskoro da se desi.