U “Elitu” UNETA INFORMACIJA IZ SPOLJNOG SVETA – Đedoviću sada sve jasno: “Ona se igra sa porodicom i ljudima”


SVOJIM REČIMA JE POGODILI U SRCE! Janjuš i Đedović pokušali da otvore oči Anđeli! Ona ustala i PRELOMILA: TO JE MOJA PORODICA , SVE SAM SLAGALA! (VIDEO)


Sinoć u toku emisije “Pretres nedelje”, voditelj Milan Milošević je dao reč Marku Đedoviću kako bi prokomentarisao porodicu Šparavalo.

– Meni je posle ovog razgovora mnogo toga jasno – počeo je Đedović, pa nastavio:

– Anđela pokušava da izmanipuliše sa Bojanom. Ona pokušava da izvuče sažaljenje od strane Bojane: Ona je htela da fascinira Bojanu, a to je užasno. Ozbiljna manipulacija je najgora. Ja se iskreno nadam da niko neće fatalno završiti. Ona se igra sa porodicom i sa ljudima – rekao je Đedović.

– Njen tata se danas oglasio i rekao da Anđela sve laže – dodao je Milan.

– Mene ne zanima šta drugi pričaju. Meni nije problem njena porodica, menidruge stvari smetaju. Niti ću biti sa njom, neću dozvoliti da lupa gluposti – rekla je Bojana.

Bojana Pavlović

Foto: YouTube/Zadruga Official

– Ona pokušava da opravda svoju lošu stranu. Anđela ti nisi shvatila ništa od svoje porodice, oni su se još više obrukali. Šta je istina Anđela? Da li si ti nama rekla istinu ili nešto drugo. Niko ne može da veruje šta si pričala, a sada ispada da sve lažeš – rekao je Janjuš.

– Moji ne lažu, ja sam sve slagala – rekla je Anđela.

– To je moja porodica, ja bih za njih sve dala. Sve sam slagala, volim vas puno i želim da vidim mog brata – rekla je Anđela.

Detaljnije pogledajte u videu.

Izvor: srbijadanas.com