U STRAHU OD DAVIDA! Aleksandra UŠLA da napravi HAOS, ali na ovo niko nije RAČUNAO! Detalj koji je PROMAKAO!


Nije kao što izgleda!


Aleksandra Subotić je u ušla u Zadrugu sa namerom da raskrinka svog bivšeg momka Davida Dragojevića i njegovu sadašnju devojku Anu Korać.

Podsećamo da je David ispratio Aleksandru iz Zadruge pre tri meseca kada je ona diskvalifikovana, tada joj se kleo u ljubav i vernost, a onda samo nekoliko dana kasnije prevario je sa Anom Korać, započeo vezu sa njom i odrekao se Aleksandre.

Ona je strpljivo čekala da dođe njeno vreme i sada je ponovo ušla u rijaliti kako bi rasčistila ovu situaciju sa njim. Zadrugari su se podelili na dve strane, jedna podržava Aleksandru, druga Davida.

Ipak, ovaj odnos nije kao što smo očekivali. Mnogi su polagali nade u to da će Subotićeva napraviti šou i znatno više zakomplikovati život Davida i Ana. Ona je pred sam ulazak u Zadrugu izjavila pred našom novinarskom ekipom da je uplašena i da oseća strah, a to se od nje nije očekivalo.

Kada pogledamo brojna njena izlaganja i javne rasprave sa Davidom, više je nego očigledno da se ona povlači pred njegovim napadima i da to nije onaj intenzitet sukoba koju smo očekivali.

On se sa druge strane ponaša kao da je ona kriva za njihov rastanak, a Aleksandra mu popušta. To smo videli sinoć kada je započeta rasprava oko torte koja je poslata u Zadrugu u vreme dok je Aleksandra bila napolju.

 

Ona je tvrdila da je to šala gospodina koji je poslao, a da ona nema veze sa time, pravdala se čitavo veče, a Dragojević se ponašao kao povređeno dete.

Da li je Aleksandra u strahu od Davidovih naglih reakcija ili postoji nešto što još uvek nije poznato? Ostaje da vidimo.