U sve umešana i Matorina BIVŠA DEVOJKA: Anita i Jovana ušle u KLINČ sa njom – palo vraćanje na fabrička podešavanja


Orilo se za crnim stolom…


Voditeljka Ivana Šopić najavila je sledeći video klip na kom su učesnici “Elite” mogli da vide razgovor Bojane Pavlović Anđele Šparavalo o tome koja je koju gde i kada mazila.

– Meni to kada se desilo prošle godine, nije me zanimalo šta će da mi kažu mama, baba, deda i tako dalje, tako da mislim da se Anđela zaljubila, ali ne sme da prizna, a da Bojana sa strane pokušava da izvuče od nje da bi mogla za crnim stolom da se opravda. Bojana me podseća na MC Aleks – rekla je Anita.

– Bojana može sve da iskomentariše, a niko nju ne može – rekla je Matora.

– Koga ja da vrednujem, nju?! Koje mišljenje, ako ona kaže da sam iskompleksirana – rekla je Bojana.

– Ako može da Bojana surovo iskomentariše, što ona ne može da kaže surovo. Znaš šta su meni pričali kada sam bila u tvojoj situaciji, je**li su mi mamu… Ti umeš i da uvrediš i da budeš surova. Da li si čula da je htela da započne konflikt – pitala je Matora.

 

Elita

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Ja sam u svojim situacijama bila iskrena i nisam kalkulisala kao Bojana. Ja ako ustanem i kažem: “Da, zaljubljena sam u tebe”, šta traži onda pored tebe?! Ti da voliš nekoga ko je u spoljnom svetu, ne bi mazila nekoga po stomaku. Ili ima neku emociju ili nekog ima ko joj je dao podršku da se ovde sprda. Ja je razumem ako je izabrala takav način, mene su ovde razapeli. Ti si prva nju uvredila, rekla si da se nap**i ku**a. Da ti imaš ženu i da se ja ovako obraćam – rekla je Matora.

– Ne bih se primala. Ja vas ne vidim kao rivalke, ona se sama ubacila u naš odnos – rekla je Bojana.

– Da, gledamo te, gledam i ja, to je najlakše da kažeš u rijalitiju… Rekle su mi te tvoje drugarice da se čuvam tebe i da su imale neprijatnost od tih tvojih drugarica da su je prebile njene drugarice u gej klubu. I kad ustanem ovde da iskomentarišem, znam kako je meni bilo – rekla je Tomićeva.

– Ja imam loše mišljenje o tebi, zbog tvog ponašanja prema ovim ljudima ovde – rekla je Anita Bojani.

Detaljnije o ovoj temi, pogledajte u sledećem video zapisu.

Izvor: srbijadanas.com