UCENJIVAO JE I LJUBOMORISAO! Zola i Miksi URLALI jedno na drugo: SPRDAJU TE LJUDI, NE LOŽI SE! (VIDEO)


Raskid u najavi?


Tokom prethodne noći ukućani Bele kuće su imali priliku da odgovaraju na pitanja novinara, a kako to obično biva niko nije bio pošteđen. Jedna od učesnica koja je imala više nego neprijatnu situaciju jeste Miljana Kulić, poznata po oštrom jeziku i isterivanju svog viđenja pravde.

Novinarku je zanimalo da joj Miljana prokomentariše to što je njen dečko Lazar Čolić Zolane ne podržava kada je u pitanju nastup za Zadrugoviziju koja će biti održana sutra uveče.

– Nema veze, on ne razume. S obzirom da je takva tema pesme, ja sam htela da on bude kao kriminalac u spotu a ne di-džej. Želim da od toga napravim šou. Ja i dan danas nisam svesna da me snimaju kamere. Legla sam čudno i on je prokomentarisao kako to ne priliči osobi koja je majka. Malopre sam pitala Marka Markovića da bude kriminalac o kome ću ja pevati. Zola se naljutio i rekao da će da me ostavi. Zakleo se u sve živo i mrtvo da će to uraditi. Meni je u vezi fenomenalno, ali vi znate što sam ušla. Da zabavljam narod, da budem zanimljiva, da zaradim novac za svog sina i sebe. Ako će zbog toga da me ostavi, neka ga. Marko će da bude ”krem i elita”, eto. Nisam ni u manastiru, ni u crkvi da me neko uskraćuje. – rekla je Miljana, a onda je Zola ustao da prokomentariše zašto je tako reagovao:

Miljana Kulić

– Mi smo sve dogovorili. I sada ona pita njega, a sinoć i Tomu, mislio sam da se šali. Meni je krivo što je to uradila bez razgovora sa mnom. – priznao je Zola.

– Evo pošto je sad bezobrazna, sad je javno ucenjujem i kažem joj, ako će taj dečko biti sa nama na sceni ja neću učestvovati. Eto, iznrevirala me je. – vikao je Zola.

Miljana i Lazar

– Ja ništa od njega ne krije, a on mene ucenjuje. On meni preti da će da me ostavi jer sam pitala dečka. Ne mogu da verujem. On hoće da bude di-džej, a meni treba neko da igram oko njega, ne znam što se ljuti. To je samo nastup. Šoumen je posao. – rekla je Miljana iznervirano.

– Sprdaju te ljudi, ložiš se na svako pitanje. Ne verujem kako se ponašaš! – rekao je Lazar Miljani.

Kasnije, Darko Tanasijević je primetio da Zola nije raspoložen pa ga je upitao zbog čega ima ljutit izraz lica.