Učestvovala je u “Zadruzi 1” za omanji honorar, a sada ZGRĆE LOVU: Potvrdila da kroz njene ruke prođe 10.000€ ZA VEČE


Nakon tog učešća, sve joj ide od ruke.


Neretko se na društvenim mrežama pojavljuju snimci Sare Reljić (nekadašnje učesnice rijaliti formata “Zadruga” još davne 1. sezone) na kojima zarađuje ogromna bakšiš na veseljima na kojima peva. Iako je u početku, kako kaže, odbijala bakšiš, sada ga rado uzima.

– Pošto videli ste po snimcima koliko bakšiša ja zapravo uzmem u ruke, ja sam brojala i došla sam do ozbiljne sume novca gde mi je pukao film i rekla sam: “Aha, od sada i ja uzimam svoj bakšiš”. Zato što sam radila za recimo 500, 600, 700 evra, a kroz moje ruke prođe 10.000 evra. Sad stavljam ozbiljnu cenu ako je uslov da ne uzimam svoj bakšiš, ona kažem okej onda 5500 hiljada, rekla je Sara Reljić za Hype.

sara-reljic
sara-reljic / Izvor: Srbija Danas / Saša Džambić

Pored bakšiša davali su joj i ključeve od automobila

Inače, Sara Reljić nedavno se našla u centru medijske pažnje zbog snimka sa jedne proslave na kom se vidi kako pevačica peva i zabavlja goste dok joj i pored novca kao bakšiš daju i ključeve od kola.

Kako je tada rekla Sara, taj bakšiš je odmah vratila.

– Mnogi misle da je pevačima lako i da je naš novac lako zarađen, zapravo, ja trenutno nastupam sa gipsom na ruci. Pevači često budu u situaciji da moraju da pevaju kada prolaze kroz najteže životne situacije, a neretko i propuste važne trenutke sa porodicom jer tog dana moraju da rade – rekla je pevačica i otkrila šta joj sve umesto novca daju na svadbama.

– Nedavno se dogodila situacija da mi je čovek umesto novca, kao bakšiš dao ključeve od automobila. To sam, naravno, vratila. Mnogi ljudi kada daju sav novac iz džepa, a pogodi ih pesma poklanjaju različite stvari, ali ja to ne prihvatam jer znam da su pod dejstvom alkohola, i da će se verovatno sutradan kajati. Novac prihvatam, i nakit, pošto mi i to često poklanjaju – rekla je za medije nedavno.

Inače, spekulisalo se kako nije imala veliki honorar tokom učešća u rijalitiju, ali sada je jedna od plaćenijih izvođača u svojoj branši.

Sara Reljić

Izvor: Hype