UDARILI SU ME U GLAVU: Oglasila se izbačena Subotićka: Šok DETALJI IZLASKA: Obezbeđenju naređeno da…


Haos!


Aleksandra Subotić izbačena je danas iz rijalitija Zadruga jer je udarila pesnicom Minu Vrbaški, a kao razlog navodi se Minina bliskost sa Subotićkinim dečkom Davidom.

Odmah nakon icidenta, stiglo je pismo Velikog šefa, gde se navodi da je Aleksandra direktno diskvalifikovana zbog nasilja, pa je odmah sprovedena do kapije gde je i napustila zadrugu!

Poigledajte kako je izgledao taj incident!

EVO GDE JE SADA: Snimak Aleksandre nakon IZLASKA! Sama u Šimanovcima, morala OVO da uradi – DRHTALA OD STRAHA

Par sati nakon diskvalifikjacije, Aleksandra se oglasila na Instagramu i poslala poruku fanovima, gde se izvinila zbog svog akta, ali je i opisala svoje viđenje događaja.

– Ja mislim da sam nepravedno izbačena. Ja jesam pukla i ne kajem se što sam je udarila, samo mi je žao što je tako ispalo. Ja sam pre 20-ak dana udarena pesnicom i niko za to nije kažnjen, A ja mislim da je neko imao pik na mene pa sam zato izbačena – rekla je Aleksandra, a zatim opisala postupak izbacivanja:

aleksandra-subotic

– Odveli su me posle pisma, u majici, prsluku i sandalicama. Nisam imala pravo da kontaktiram sa produkcijom, nisu mi to dali i naređeno je obezbeđenju da me odvede do rampe – rekla je Alekasandra.