UDARIO NA BIVŠE ZADRUGARKE – Smučilo mu se njihovo glumatanje, pa se ON SKINUO – ovako se Neca uvija na plaži


Mnogi su ostali zatečeni nakon ovog prizora…


Zadrugari odmaraju i uživaju na letovanju, pre nove sezone rijalitija, a Nenad Lazić poznatiji kao Neca TikToker pokušao je da “isproziva” svoje bivše cimerke, pa objavio provokativnu fotografiju u kupaćem kostimu, uz poseban opis u kom se mogu pronaći pojedine bivše cimerke.

Neca je pozirao, držeći se za grudi, pa napisao da ovako i one misle da su neke bitne “ribe”.

Neca Lazić

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Evo i mene prvi put na moru. Veoma sam srećan. Ovo more sam sam sebi priuštio. Uskoro će mi se pridružiti i mama i Peca, pa ćemo zajedno uživati. Mnogi su me osporavali. Ponekad čujem i dalje glasove, ali iza sebe. Dok ljudi govore: “Evo ga Neca iz Zadruge”, ja sedim na peškiru i gledam talase i srećno zamišljam i smišljam šta dalje. Molim se Bogu da moji budu srećni, a talasi kao da odgovaraju potvrdno da će sve biti u redu. A sad za kraj, opalite taj lajk, jest da nisam starleta da se slikam go kao one, ili neki nabildani lik, ali sam veoma srećan – napisao je Neca.

Ovo je njegovo prvo letovanje, pa je dao sve od sebe da spoji lepo i korisno:

– E, sad sam ja ona likuša iz Zadruge, koja misli da ako ode i natrći se na plaži u Budvi, da je ono kao bitna riba – napisao je Neca ispod fotografije, koju možete videti u nastavku teksta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nenad Lazić (@iamnecaa)

Izvor: srbijadanas.com