UDARIO NA “WC PRIJATELJSTVO”?! Đedović najavio raskrinkavanje Ane Ćurčić – ona zna sve njene tajne?!


Biće ovo uzbudljiva sezona!


Bliži se početak sedme sezone rijaliti programa “Zadruga”. Produkcija već uveliko pregovara sa budućim rijaliti učesnicima o uslovima.

Veliki šef je za sada otkrio tri imena koja će se sigurno useliti na velelepno imanje u Šimanovcima, a to su Marko Đedović, Milena Kačavenda i Vanja Bogićević.

Milena je podelila na svom Instagram profilu da jedva čeka da upozna Đedovića, a on joj je odmah odgovorio putem svog profila:

 Zapratio bih kumu i dopisivao se sa njom, ali nema šanse! Želim prvu kafu u wc-u da popijemo i upoznamo se! Taj osećaj ne želim da kvarim, a ni utisak, svašta me tu zanima. Hvala kumo, ali ne kvari mi užitak. Vidimo se uskoro uz kaficu (bez šećera čist čemer) – napisao je Marko na svom Instagram storiju.

 

Marko Đedović

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Mnogi su ovu njegovu izjavu shvatili kao direktan udarac na prijateljstvo Zorice Marković Ane Ćurčić, s obzirom na to da su njih dve sate i sate provodile u toaletu i tu komentarisale dešavanja iz Bele kuće. Ana se žalila Zorici na odnos sa Zvezdanom Slavnićem u toaletu u hotelu “Zadruge”.

Svi pretpostavljaju da će Milena pred kamerama izneti sve o prijateljstvu sa Anom Ćurčić. Ostaje nam da ispratimo kakve će informaciji Marko izvući iz nje o ovom odnosu.

Izvor: srbijadanas.com