UDARNO David i Ana javno PRIZNALI LJUBAV! Izvinjenje za Aleks na ŠOK način, pa ruka u Aninom MEĐUNOŽJU


Potpuna zbrka!


Na sva pitanja koja zanimaju milionsku publiku, ove noći odgovaraju stanari impresivnog imanja  “Zadruge 2”, zbog čega često dođe do novih priznanja, ali i svađa.

Jedna od gorućih tema bila je novonastala romansa između Ane Korać i Davida Dragojevića čija je devojka Aleksandra Subotić nedavno diskvalifikovana.

, David Dragojević i Ana Korać

– Šta ti se najviše sviđa kod Davida? – glasilo je pitanje upućeno Ani.

– Sve. Ja sam zaljubljena u njega od kada sam ušla ovde. Svi su mislili da je to neka igra. Nisam mogla da budem sa njim dok je Aleksandra bila tu – odgovorila je Ana.

Njen prijatelj Lepi Mića je otkrio šta mu je Ana poverila u jednom trenutku.

– Kada izađemo on će biti moj, idem pravo na vrata kod njega, to je rekla – kazao je Mića.

Nakon toga je David otkrio šta mu se najviše sviđa kod lepe zadrugarke, pa je prvi put javno priznao svoja osećanja.

– Najviše volim njen osmeh, što uvek sve kulira kao i ja. Kada me pipne i gleda, meni nešto… Najviše volim njen pogled. Zaljubljen sam u nju, kada me uhvati za ruku osetim nešto – priznao je David.

Oni su nakon priznanja razmenjivali nežnosti za stolom – dodirivali se, mazili, a Davidova ruka je jednom “zalutala” ispod stola među Anine noge.

https://www.youtube.com/watch?v=8jggqWNxdHg

A usledilo je i izvinjenje Aleksandri.

– Bio sam jako negativan i agresivan, bio sam to što nisam. Jasno mi je i samo želim da se izvinim mojoj porodici i Aleksandri za ovo što sam uradio. Ne mogu ja protiv sebe. Meni Ana prija i osećam nešto lepo, što dugo nisam osećao – rekao je David.