UHVAĆENA U LAŽI: Dalila na stubu srama! Rasturila je brak, a sad je htela i njenu vezu da uništi


Ništa joj nije sveto.


Nakon izlaganja Sandre Rešić, koja je izjavila da joj je prekipelo da bude dežurni krivac za sve, pevačici se obratila Dalila Dragojević.

– Stvarno ove dramaturgije, ne zanima me fejk gluma. Hoću da kažem samo… Ako se setimo početka rijalitija, Sandra Rešić se izvukla iz društva sa mnom onog trenutka kad je krenula da se druži sa mnom. Tad je meni okrenula leđa. To smo Matora i ja komentarisale, jer smo se tad družile sa njom – rekla je Dalila.

Zadruga

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Laž! Kad su došle lisice u petak, Dalila je mene krenula da optužuje za Dejana u subotu – skočila je Sandra.

– Lisice su bile pre tri meseca, ja pričam o početku rijalitija – dodala je Dragojevićka.

– Dalila je u pravu – dobacila je Matora.

Zadruga

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Vas dve opet šaltate na Dejana, a priča je o Anđelu – dodao je Đedović.

– Desilo se šta se desilo, ja i dalje stojim iza toga da je ona bila zaljubljena u Dejana. Sledeće se dešava da ona raskida to prijateljstvo sa Dejanom, opet kreće da bude bliska sa mnom. E, nakon kompletne situacije, gde se ja sada družim sa Anđelom, gde sve može da se desi kao flert i muvanje, odjednom postoji neka distanca. Ja pre 3 dana stojim na vratima pušionice, ona izlazi i ovako kao pomeri me. Pomerila me je kao da ima nešto protiv mene. Uhvaćena je u laži! Ja sam joj tad automatski zamerila, ona kaže da je uvek bila iskrena prema meni. U utorak žurka, mi na žurki, ona ne prilazi Anđelu i meni. Ja priđem da plešem sa njom, ona mi okrene leđa. Onda posle buđenja, a uvek plešemo ona i ja, ona se okreće prema TV-u, kameri, a nikad prema meni! Da bismo danas došli do toga da je imala razgovor sa Anđelom gde mu je rekla da neće da bude smetnja – nastavila je Dalila.

– Nije to bila svrha razgovora, pričali smo o tome što sam se ja naljutila na njega i on na mene nešto – pravdala se Sandra.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Izvor: srbijadanas.com