UHVAĆENA U MUŠKOM DRUŠTVU, PALI PRISNI DODIRI: Tara se provodila celu noć sa OVIM pevačem! (FOTO)


Ša otišao u zaborav!


Tara Simov obeležila je četvrtu sezonu rijaliti programa “Zadruga” turbulentnom ljubavnom pričom sa Nenadom Aleksićem Ša. Njih dvoje su nedavno stavili tačku na njihovu vezu, a zatim su izneli sav “prljav veš” iz njihovog odnosa.

Tara se noćas celu noć provodila na splavovima u prestonici. Društvo su joj pravili bivši zadrugari Anja Todorović i Jovan Cvijetić Cvele.

Sve oči su bile uprte u nju, a paparaco je uslikao:

Tara Simov

Foto: Srbija Danas

Tara je bila aktivna na društvenim mrežama, te je delila zanimljive snimke iz provoda. Društvo joj je pravio pevač i pobednik “Pinkovih zvezdica” Sergej Pajić.

Njih dvoje su bili nerazdvojni celu noć. Bili su u prisnom zagrljaju i Tara ga je dodirivala po licu. Bivša zadrugarka je u opisu fotografije dodala emotikon sa srcima, te su mnogi posumnjali da među njima postoji nešto više od prijateljstva.

Svi u klubu su primetili da su Tara i Sergej prisno igrali i da među njima postoje varnice. U jednom trenutku su vrelim plesom doveli atomosferu do usijanja. Bivša zadrugarka je tverkovala, a pevač je bio pripijen uz nju, što možete videti na fotografiji u nastavku:

Da li su među njima postoji nešto više od prijateljstva, ostaje nam da saznamo.

Izvor: srbijadanas.com