UHVAĆENI NA DELU! On ih VIDEO i shvatio SVE! Špijunirao ih u izolaciji, sada je sve JASNO! (VIDEO)


Gde ima dima, tu ima i vatre?


U “Zadruzi” već nekoliko nedelja postoji sumnja da se nešto dešava između Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića, dok njegova verenica Aleksandra Subotić zbog toga prolazi kroz pakao. Nekoliko zadrugara sinoć je sedelo u pabu i raspravljalo o ovoj situaciji, i zaključili su da ove glasine ne kruže slučajno.

– Šta ćeš ti, Luno, tamo gde si smatrana sumnjivom osobom? Beži odatle! Šta ćeš neprekidno sa Davidom? Ona uživa u tome da bude spominjana! Ona uživa u tome! A ova devojka, Aleksandra, ne zna gde udara od ljubomore i posesivnosti – rekao je Lepi Mića.

– Pa, ne postavljaju spolja slučajno ta pitanja! Vidi se da oni idu zajedno non-stop, da non-stop pričaju! Daju povod! – rekla je Matora, a onda se ponovo oglasio Mića koji je šapatom otkrio šta je video pre neki dan u izolaciji:

– Njih dvoje su se non-stop gledali! Non-stop je radila dijagonala! Nemanja je bio tu samo paravan! – ispričao je Mića, koji smatra da je ovaj prizor apsolutni dokaz da se između Lune i Davida zaista nešto događa.

Ceo razgovor zadrugara poslušajte u videu: